Webáruházunkban cookie-kat (sütiket) használunk a még jobb felhasználói élmény érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkban elolvashatod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Köszönjük!
Kategóriák

Víz napja akció: 15% kedvezmény minden kék és zöld termékre!

Víz napja akció: 15% kedvezmény minden kék és zöld termékre!
Víz napja akció a kék, zöld, menta, türkiz és petrol termékekre! Idén víz napjára egy rendhagyó akciót hirdetünk, ami a víz színeit kedvelő gyerekeknek és szüleiknek kedvez. Március 22-től 24-ig 15% kedvezménnyel vásárolhatod meg ezen árnyalatú termékeinket a VIZ15 kuponkód használatával.

A víz világnapja kapcsán sokat gondolkoztam a vízhez fűződő kapcsolatomról: pénteken megosztom a babyberry Insta oldalán, ha érdekel, akkor figyeld az oldalunkat!

A víz csodáját és ezer árnyalatát ünnepelve ezen a hétvégén 15% kedvezménnyel vásárolhatod meg minden kék, zöld, menta és türkiz teljes árú termékünket a VIZ15 kóddal.

Gyönyörű vízszínű termékek várnak rád különleges kedvezménnyel csak ezen a hétvégén. Nézz körül és válogass kedvedre a falmatricák, babatakarók, szőnyegek, párnák, babafészkek, cumik, makramék, szoptatós kendők és gömblámpák között – a pénztárban pedig ne felejtsd el használni a kuponkódot, hogy érvényesítsd a -15%-ot!

Ha pedig egy kis inspirációt gyűjtenél, és kíváncsi vagy, hogyan befolyásolja a szín a gyerekszoba hangulatát, akkor mindenképpen olvasd el a kék, zöld és menta gyerekszobáról szóló blogbejegyzéseinket!

Összefoglalásképpen a víz világnapját ünneplő akciónk részletei

Kuponkód: VIZ15
Kedvezmény: -15%
Érvényes: 2024. március 22-24.
A kedvezmény érvényesítéséhez a kuponkód használata szükséges. A kedvezmény más akcióval nem összevonható és csak a készlet erejéig érvényes.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog