Webáruházunkban cookie-kat (sütiket) használunk a még jobb felhasználói élmény érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkban elolvashatod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Köszönjük!
Kategóriák

Így készíts álomszerű játszóházat otthon!

Hoztunk Nektek egy válogatást azokról a termékekről, amik segítségével akkor sem fognak a gyerekek unatkozni, ha hosszú napokat, vagy esetleg heteket kell otthon tölteniük. Kíváncsi vagy, mik ezek? Akkor mindenképp olvass tovább!

Vannak olyan időszakok, amikor valamilyen okból kifolyólag hosszabb ideig az otthonunkban kell töltenünk a mindennapokat. Mi, felnőttek főzéssel, takarítással, munkával vagy jó esetben olvasással és különböző hobbikkal könnyen el tudjuk foglalni magunkat, de a gyerekeket valószínűleg nem köti le olyan sokáig a pepecselős-félnapotakonyhábantöltős ételek elkészítése, mint minket. Szerencsére vannak olyan megoldások, amik segítségével könnyen kialakíthatunk a nappaliban vagy a gyerekszobában egy otthoni álom játszóházat: ehhez csupán néhány jól kiválasztott termékre van szükségünk, amivel a kicsik egyedül, a tesó vagy a mi társaságunkban is lefoglalhatják magukat.

Misioo labdamedence

Ha játszóház, akkor labdatenger! Mindannyian tudjuk, a gyerekek számára mennyire izgalmas elfoglaltság, amikor színes labdák között hempereghetnek és ugrándozhatnak. A jó hírünk viszont, hogy ehhez nem kell a legközelebbi játszóházig elutazni, hiszen a Misioo labdamedencével a saját otthonunk falai közé is elhozhatjuk az élményt. Készülj fel a hangos kacagásokra és örömteli sikoltásokra, hiszen minden korosztály élvezni fogja, amikor újra és újra beugorhat a színes labdák sűrűjébe. A medencét már 6 hónapos kortól kipróbálhatják a kicsik, és garantált, hogy a nagyobb gyerekek is imádni fogják: ráadásul a magas minőségnek köszönhetően sok-sok évig használni tudjátok. A termék másik nagy előnye, hogy nemcsak szórakoztatja a piciket, hanem mozgásfejlesztő hatásai is vannak. A babyberry webshopjában kedvetekre válogathattok a különböző színű és méretű medencék között, illetve a medencéhez természetesen járnak labdák is, amiket a nektek tetsző színekből állítunk össze. 

Siller baby indiánsátor

A Siller baby indiánsátrai már számtalanszor bebizonyították, hogy lehetetlen őket megunni. A bekuckózós-meseolvasós esték elképzelhetetlenek nélkülük, de napközben is ugyanolyan nagy élményt nyújtanak a kis indiánoknak, mint sötétedés után. Ugyanis a gyerek itt kialakítják saját kis birodalmukat, ami tökéletes helyszín egy kis játékhoz, bújócskázáshoz vagy a délutáni szundihoz is. Amennyiben kertes házban éltek, akkor a sátrat az udvaron is felállíthatjátok és kedvetekre díszíthetitek virágokkal vagy akár egy kis hangulatvilágítással. A Siller baby slágerterméke több színben és két különböző méretben található meg a babyberry kínálatában: ha szeretnél még több információt megtudni róla, akkor kattints ide!

Adamo baba- és gyerekhinta

Az Adamo baba- és gyerekhintái nem véletlenül váltak ilyen népszerűvé – a piciknek és a szülőknek is kényelmes megoldást kínálnak, ráadásul számos pozitív hatást gyakorolnak a kicsik és a nagyok szervezetére, illetve a készségeikre. Ezekről bővebben itt olvashatsz: legfontosabb tudnivalók az Adamo hintákkal kapcsolatban. A népszerű magyar márka terméke kifejezetten multifunkciós darabnak készült: szórakoztatja, megnyugtatja és fejleszti a babákat, illetve a gyereket. Így amíg Te valamivel ügyködsz épp, addig a babád kellemesen ringatózhat ebben a biztonságos és hihetetlenül kényelmes hintában. A babahintát már néhány napos kortól használatba veheti kis tulajdonosa és akár három éves koráig (15 kg) használhatja azt. Ha ezt kinőttétek, akkor jöhet a junior változat, ami 1 éves kortól egészen 5 éves korig (vagy maximum 30 kg-ig) használható. Az Adamo Hammock termékeit itt tudod megtekinteni és az előbb leírtak mellett sok más érdekes információt is megtalálsz a leírásban.

babyberry baldachin

A gyerekek néha a legegyszerűbb dolgokkal is órák hosszat képesek eljátszani – ez a baldachinról is elmondható. A vékony textília alá bújva azt érezhetik, hogy saját álomországukba léptek, ahol senki és semmi sem zavarhatja meg a szórakozásukat. A kiságy fölé akasztva és néhány pihe-puha párnával kiegészítve is használhatjátok, de egy kényelmes játszószőnyeg felett, a plafonról lelógatva is remekül mutat. A webshopban 3 különböző árnyalatban, hófehér, szürke és rózsaszín verzióban is megtalálod ezt a mesés dekorációt.

babyberry játszószőnyegek

A baldachint és az indiánsátrat már említettük, de egyik sem tökéletes egy szuperpuha játszószőnyeg nélkül. Saját termékeinket direkt ehhez a két termékhez terveztük: a kör alakúak tökéletesen illeszkednek a baldachin méreteihez, a legújabb kollekciónkban, a Pure Love-ban pedig az indiánsátor gazdákra is gondoltunk, hiszen a négyzet alakú szőnyegek hibátlanul kiegészítik a Siller baby termékeit. Játékszőrmés, fodros, lányos vagy fiús? A babyberry kínálatában mindet megtalálod, a kiváló minőségről pedig ezúttal is gondoskodtunk: kattints ide és nézd meg szőnyegeinket!

MyMiniversum kis asztal és székek

A MyMiniversum kollekciójában található gyerek asztal különleges felhő formájával biztosan belopja magát a gyerekek szívébe. Válassz hozzá egy-két különleges széket: a webshopban felhős, nyuszis, macis és koronás változatban érheted el őket – és már kezdődhet is a móka. A gyerekek képzelőereje csak úgy szárnyalhat rajzolás, festés, gyurmázás vagy firkálgatás közben, de saját teapartijukat is megtarthatják, ahol kedvenc plüssállataik előkelő helyet foglalhatnak el a mesés székeken. A MyMiniversum bútorok mind nagyon kényelmesek és stabilak, hogy a kis művészek minél jobban érezzék magukat alkotás közben. Kialakításuk és méreteik miatt 2-6 éves gyerekek számára ajánljuk őket. A termékek pontos méreteit és egyéb adatait itt tudod megtekinteni!

Reméljük, tudtunk néhány praktikus tippet adni Nektek az otthoni szórakoztatáshoz – a hosszú otthonléthez pedig kitartást és egészséget kívánunk!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog