Webáruházunkban cookie-kat (sütiket) használunk a még jobb felhasználói élmény érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkban elolvashatod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Köszönjük!
Termékek Menü

FIZETÉS ÉS SZÁLLíTÁS

Itt olvashatod el a szállítással és fizetéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

A Te érdekedben oldalunkon regisztráció és bejelentkezés nélkül is tudsz vásárolni, hogy minél gyorsabban és gördülékenyebben történhessen a pénztárig való eljutás. Ha nem szeretnél regisztrálni, válaszd a Vásárlás regisztráció nélkül opciót! Azonban ha regisztrálsz, akkor legközelebb még gyorsabban tudsz majd vásárolni, megnézheted korábbi vásárlásod részleteit és figyelemmel követheted aktuális rendelésed állapotát.

Ha bármi további kérdésed lenne, bátran keress minket az alábbi elérhetőségeink egyikén!
   > e-mail: babyberry@babyberry.hu
   > telefon: +36 70 319 9824

Milyen szállítási lehetőségek közül tudok választani?

A babyberry termékek vásárlásához háromféle szállítási módot kínálunk Neked: futárszolgálatot, amennyiben a házhozszállítást részesíted előnyben, vagy a GLS CsomagPontokon és a FoxPost csomagautomatáknál való átvételt, amennyiben jobban szereted, ha akkor veszed át az árut, amikor Neked időben a legjobban megfelel.

15.000 Ft feletti vásárlás esetén a FoxPostos kiszállítás díjmentes, míg 20.000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén a szállítási díjat minden esetben átvállaljuk Tőled és ingyenesen küldjük el Neked a megvásárolt termékeket akár a GLS futárszolgálatot, akár a GLS CsomagPontos kiszállítást választod.

Abban az esetben, ha a terméket szeretnéd megnézni élőben is, lehetőség van személyes átvételre a babyberry és barátai showroomban (1137 Budapest, Szent István krt. 10. I. emelet)

1) házhozszállítás futárszolgálattal

Ha a GLS futárszolgálatot választod, rugalmas kézbesítéssel küldjük el a csomagodat: a szállítási díj 3 kézbesítési kísérletet foglal magában. A csomag feladásakor a GLS e-mailben értesít, hogy a következő munkanapon csomagod kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén pedig egy újabb értesítést küld majd Neked a GLS, amiben benne lesz a futár telefonszáma és egy 3 órás időablak a kézbesítés várható idejéről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén kapsz majd egy e-mailt és az abban található linken keresztül kérheted a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre vagy akár személyes csomagátvételt is egy kiválasztott GLS CsomagPontban. 

Szállítás idő: 2-3 munkanap. A megrendelt babyberry terméket mi a vásárlást / fizetést követő munkanap átadjuk a GLS-nek, akik a rákövetkező munkanap már ki is szállítják Neked a megadott címre.

A futárszolgálattal történő házhozszállítás díja:
  > előre utalás vagy bankkártyával történő vásárlás esetén: 1.290 Ft / csomag
  > utánvétes fizetés esetén: 1.790 Ft / csomag
  > 20.000 Ft felett: ingyenes

Az itt megadott szállítási költségek kizárólag magyarországi kézbesítés esetén érvényesek. A külföldi csomagokat a Magyar Postán keresztül szállítjuk elsőbbségi ajánlott levélként, aminek díja egységesen 4.000 Ft és kizárólag bankkártyás fizetés választható hozzá.

2) személyes átvétel GLS CsomagPonton

GLS CsomagPont egy olyan alternatív futárszolgálat, amelynek segítségével az ország területén megtalálható több mint 650 CsomagPont valamelyikében személyesen is átveheted a megrendelt csomagodat. Előnye, hogy a csomagpontok hosszú nyitvatartással elérhetőek, és sorban állás nélkül tudod átvenni a csomagodat – amikor Neked kényelmes. A GLS SMS-ben tájékoztat Téged arról, ha a csomagod megérkezett a GLS CsomagPontba. Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átveheted a küldeményedet (figyelembe véve a csomagátvevő helyek nyitva tartási idejét). Amennyiben valamilyen oknál fogva nem tudod átvenni a csomagodat, az érkezéstől számított 3. munkanapon még egy emlékeztetőt e-mailt küld Neked a GLS. Ha utánvételt választasz, készpénzzel vagy egyes CsomagPontokon bankkártyával is kifizetheted a csomagodat.
Ha ezt a szállítási módot választod, a pénztárban egy térképes kereső segítségével tudod meghatározni, hogy hol szeretnéd átvenni a csomagodat.

Szállítás idő: 2-3 munkanap. A megrendelt babyberry terméket mi a vásárlást / fizetést követő munkanap átadjuk a GLS-nek, akik a rákövetkező munkanap már ki is szállítják Neked a kiválasztott CsomagPontra.

Szállítási költség:
 
  > előre utalás vagy bankkártyával történő fizetés esetén: 1.290 Ft / csomag
   > utánvétes fizetés esetén: 1.790 Ft / csomag
   > 20.000 Ft felett: ingyenes
Az átvételi hely pontos nyitvatartását és egyéb adatait a megfelelő GLS CsomagPont kiválasztásakor fogod látni.
További információt erről az átveteli lehetőségről a GLS hivatalos oldalán olvashatsz.

3) átvétel FoxPost csomagautomatákban

A FoxPost csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen veheted át a rendelésedet, összekötve a napi bevásárlást a csomagátvétellel. Mindezt ott, ahol neked épp útba esik! Ráadásul nemcsak időt takarítasz meg, de a környezetet is kíméled, mert nem kell a futárnak házhoz mennie. A csomagod a rendelés leadásától (fizetésétől) számított 2-3 munkanapon belül megérkezik a választott automatába, majd onnantól 3 napod van, hogy átvedd a csomagodat!

1) A vásárláskor válaszd a FoxPost szállítási módot a pénztárban, majd a következő lépésben válaszd ki a számodra legkényelmesebb csomagautomatát!
2) Ha a csomagod megérkezett az átvételi pontra, a FoxPost SMS-ben fog Téged értesíteni. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általad ismert kóddal nyithatod ki az automata megfelelő ajtaját. Fontos: őrizd meg a kapott SMS-t, mert szükséged lehet rá, ha vissza szeretnéd küldeni a csomagot!
3) Látogass el a kiválasztott automatához, add meg a kódodat és nyisd ki a rekeszedet: a csomag tartalmáról csak neked van tudomásod, így a folyamat nemcsak villámgyors, de rendkívül diszkrét is.
4) Ha utánvételes fizetést választottál, az automatánál lehetőséged van a rendelésed értékét bankkártyával kiegyenlíteni.

FONTOS! Mivel a FoxPost csomagautomata rekeszei korlátozott méretűek, ezért néhány nagyobb termékek szállítását nem tudjuk megoldani a FoxPost rendszerén keresztül, kizárólag futárszolgálat vagy GLS CsomagPontos átvétel útján. Ezt a szállítási mód kiválasztásánál fogod látni.

A FoxPost csomagautomatákon keresztül történő szállítás díja:
   > előre utalás vagy bankkártyával történő vásárlás esetén: 790 Ft / csomag
   > utánvétes fizetés esetén (csak bankkártyával lehetséges): 1.290 Ft / csomag
   > 15.000 Ft felett: ingyenes

További információt erről a lehetőségről a FoxPost oldalán olvashatsz.

4) Személyes átvétel

Lehetőség van személyes átvételre is a babyberry és barátai showroomban (1137 Budapest, Szent István krt. 10. I. emelet). Ez a lehetőség természetesen ingyenes. Ebben az esetben a csomagodat előre kifizetheted (banki átutalással vagy bankkártyával) vagy a helyszínen készpénzben vagy bankkártyával is tudod rendezni.

A showroom nyitvatartását és egyéb fontos tudnivalókat itt találsz: www.babyberry.hu/keress-minket

Milyen fizetési módok közül tudok választani?

Hogy minél nagyobb biztonságban érezd magad, többféle fizetési lehetőséget is kínálunk számodra: bankkártyás fizetés, fizetés előre utalással és utánvétel. Válaszd azt, amelyiket leginkább kényelmesnek találsz!

1) bankkártyás fizetés:

A következő kártyákkal lehet fizetni: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron (amennyiben a kártya kibocsátója engedélyezi).


Kártyás fizetés esetén a megrendelés szállítását a fizetési tranzakció lezárását követően kezdjük meg. A kártyás fizetés a CIB Bank biztonságos szerverén keresztül történik, a CIB Bank fizetési oldalán, mely automatikusan jelenik meg a megrendelés jóváhagyását követően. A szükséges bankkártya adatok bevitele után a Fizetés gombra kattintva a fizetés végrehajtásra kerül. A fizetés megtörténtéről a rendszer visszaigazolást küld, majd visszairányítja a megrendelőt a webáruházba, ahol a fizetésről szintén visszaigazolást kap. Amennyiben a CIB Bank a bankkártyás fizetést valamilyen okból visszautasítja, a megrendelő a rendelést a visszaigazoló e-mailben található linken keresztül is befizetheti.

További infókat a bankkártyás fizetésről itt olvashatsz: Hogyan történik a bankkártyás fizetés?

A kártyával történő fizetés: DÍJMENTES

2) előre utalással

Ha a kiválasztott termékeket szeretnéd előre utalással fizetni, akkor a végösszeget kérjük, az alábbi bankszámlánkra utald át:
   > kedvezményezett neve: My babyberry Kft.
​   > kedvezményezett bankja: CIB Bank
   > kedvezményezett bankszámlaszáma: 10700440 - 68682886 - 51100005

   > a megjegyzés rovatba pedig tüntesd fel a rendelésed számát

Ha beérkezik az utalásod, mi 1 munkanapon belül összekészítjük a csomagodat és legkésőbb a következő munkanap elindítjuk a szállítását. Banki nyitvatartási időben történő utalás esetén 1 munkanapot számolj arra, hogy a pénz hozzánk megérkezzen, ha viszont Te is CIB bankos vagy, akkor azonnal jóváírásra fog kerülni nálunk az összeg. Ha banki nyitvatartási időn kívül utalsz, akkor csak a következő munkanap kezdődik a fenti számítás, hiszen a bank is csak aznap fogja feldolgozni az utalási kérésedet.
 
A banki utalással történő fizetés: DÍJMENTES

3) Utánvétel

Amennyiben a rendelésed értékét a csomag kézhezvételekor kívánod kiegyenlíteni, akkor válaszd az "Utánvétel" fizetési módot!
Kérjük, vedd figyelembe, hogy a különböző szállítási módokhoz különböző fizetési lehetőségek állnak rendelkezésre!
   > futárszolgálat és GLS CsomagPont esetén: készpénzes utánvét és egyes helyeken bankkártyás fizetés is lehetséges
   > FoxPost esetén: csak kártyás fizetés
   > személyes átvétel a babyberry showroomban: készpénzes vagy bankkártyás fizetés

Az utánvéttel történő fizetés díja: 500 Ft (kivéve a személyes átvételnél, ahol természetesen ingyenes)