Termékek Menü
0

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatok kezelése

Számunkra kiemelten fontos a látogatóink által rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok védelme, a látogatók információs önrendelkezési jogának biztosítása. A látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeljük, és gondoskodunk azok biztonságáról. Cégünk az adatokat a weboldal működésének ideje alatt tárolja. Regisztrációdat és ezzel együtt minden személyes adatodat kérésedre bármikor töröljük, ezzel kapcsolatban írj nekünk a babyberry@babyberry.hu e-mail címre, és igyekszünk 2 munkanapon belül eleget tenni kérésednek! 

A regisztrációkor és megrendeléskor megadott adatokat a www.babyberry.hu kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve feliratkozás esetén hírlevél küldése céljából tárolja. Adataidat harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozó működik közre, pl. futárszolgálat. A szállítást végző partner cégek a tőlünk kapott adatokat semmilyen formában nem jogosultak harmadik fél részére továbbadni. Az adatokat kizárólag a csomag célba juttatására, sikertelen átvétel esetén a címzett értesítésére használják. 

A www.babyberry.hu domain néven üzemelő webáruház adatait a My babyberry Kft. kezeli. Az adatok megadása önkéntes alapon az érintett hozzájárulásával történik. Az adatok megadása és kezelése a megrendelés teljesítéséhez szükséges. Az adatkezelő a megadott adatokat 2001. évi CVIII. törvény figyelembe vételével kezeli, illetve tárolja. Mindent megtesz azok biztonsága és sérthetetlensége érdekében és azok kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben előírtaknak alapján jár el. A megadott szállítási adatokat a megrendelt termék kiszállítását végző partnerünk megismerheti a csomag kézbesítéséhez.

A megrendelés elküldéséhez, rögzítéséhez szükséges megadandó adatok:
> név
e-mail cím
> t
elefonszám
> i
rányítószám
> t
elepülés
> u
tca, házszám

Eltérő szállítási és számlázási cím esetén ezen adatok külön megadhatóak számlázásra és szállításra vonatkozóan is.

Regisztrált fiókhoz tartozó megrendelésekhez az alábbi adatok kerülnek rögzítésre, tárolásra:
eddigi vásárlások (azonosító, megrendelés dátuma, végösszeg, rendelés állapota, megrendelt termékek listája, fizetés és szállítás módja)
regisztrációhoz tartozó belépési adatok (jelszó titkosított formában), számlázási és szállítási adatok módosításának lehetősége, korábban megadott adatok
hírlevél feliratkozáshoz megadott adatok: név, e-mail cím

Hírlevelet kizárólag azoknak küldünk, akik feliratkoztak rá. Hírlevélre feliratkozhat a megrendelés elküldése alkalmával vagy a webáruház oldalain. A feliratkozás kizárólag valós e-mail címmel lehetséges. A megadott adatokat cégünk bizalmasan kezeli, nem adja ki harmadik fél számára. A hírlevélről történő leiratkozási lehetőség minden általunk küldött levél alján biztosított a leiratkozás gombra történő kattintással vagy ügyfélszolgálati elérhetőségeinken történő kéréssel. A levélben történő leiratkozás gombra kattintást követően azonnal törlésre kerül a megadott e-mail cím és a hozzá tartozó adatok mindegyike a levelezési listáról, ügyfélszolgálati elérhetőségeinken történő adat törlési igény 2 munkanapon belül teljesül. 

Statisztikai adatok

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. Ezen adatokat cégünk kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A www.babyberry.hu által használt statisztikai eszköz a Google Analytics. A Google Analytics adatkezelési irányelvei megismerhetőek a http://www.google.com/analytics/ weboldalon. 

Cookie-k (sütik)

A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretnéd engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatod a böngésződ beállításaiban. Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a webáruházat kiszolgáló szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra.

Vonatkozó jogszabályok

> A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény;
Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény;
Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény;
226/2003. (XII. 13.) kormány rendelet az elektronikus hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről, az elektronikus hírközlési szolgáltatások adatbiztonságáról, valamint az azonosítókijelzés és hívásátirányítás szabályairól;
Az elektronikus kereskedelemről szóló 2001. évi CVIII. törvény.

Információk tulajdonjoga

Kijelentjük, hogy a www.babyberry.hu webáruházat működtető cég birtokolja az oldalakon látható információkat. Az oldal tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos a www.babyberry.hu oldalairól származó információk, cikkek engedély nélküli árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése! A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük. Abban az esetben, ha valaki a www.babyberry.hu oldalait vagy annak tartalmát saját maga szeretné felhasználni, akkor ki kell kérnie a My babyberry Kft. engedélyét. 

Az oldal böngészésével és megrendelésed leadásával elfogadod a vásárlási feltételeinket és adatkezelési elveinket.

A szolgáltató neve: My babyberry Kft.
A szolgáltató székhelye: 1122 Budapest, Maros utca 24.
A szolgáltató e-mail címe: babyberry@babyberry.hu
A szolgáltató cégjegyzékszáma: 01-09-192894
A szolgáltató adószáma: 24982795-2-43
Nyilvántartásba bejegyző hatóság neve: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
A szolgáltató telefonszáma: +36 1 391 1400
Adatvédelmi nyilvántartási száma: NAIH-81026
A tárhely-szolgáltató neve: ShopRenter.hu Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 4028 Debrecen, Kassai út 129. III/304.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@shoprenter.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.shoprenter.hu