Webáruházunkban cookie-kat (sütiket) használunk a még jobb felhasználói élmény érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkban elolvashatod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Köszönjük!
Kategóriák

Ajándék ötletek babáknak – TOPLISTA

Ajándék ötletek babáknak – TOPLISTA

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy babalátogatóba menni édes teher. A gyermekszületés nagy öröm, a kisbabák pedig elbűvölőek; de a tökéletes ajándék megtalálása gyakran dilemmát okoz, mert a szülők és a nagyszülők már mindent megvásároltak a csöppség megérkezése előtt. Persze ez a kis kihívás senkit sem tántorít el, hiszen ki ne szeretne egy púderillatú, szuszogó csecsemőt a karjaiban tartani. Ilyenkor felidéződik bennünk a saját gyermekünk születése, vagy ha még nincs, bepillantást nyerhetünk ebbe a csodába. 

Mindannyian jól tudjuk, hogy a babalátogatásra nem illik üres kézzel menni. De ha egy kis segítségre lenne szükséged ahhoz, hogy mi kerüljön az ajándékcsomagba, akkor jó helyen jársz. A babyberry több éves működése során sok tapasztalatot gyűjtöttünk arról, hogy mit szeretnek a kismamák és mit vásárolnak a rokonok, ismerősök a leggyakrabban ajándékba. Ezen ismeretek alapján összeállítottunk egy toplistát Neked, hogy valóban hasznos ajándékkal lepd meg az újszülött babát és szüleit.


Ajándék ötletek babáknak – toplista 1. helyezett: névre szóló feliratok

 

névre szóló felirat babyberry

Toplistánk abszolút első helyén a névre szóló feliratok szerepelnek, amelyek egyszerűek, mégis rendkívül egyediek és gyakorlatilag minden gyerekszobának a fénypontjai lehetnek. A babyberry egyedi, újrahasznosított pamuttal borított feliratai rengeteg különböző színben érhetők el, így rendelés előtt érdemes picit kérdezősködnöd a gyerekszoba színeiről. Ha már tudod, milyen árnyalatban szeretnéd a baba nevét (vagy bármilyen más feliratot) megrendelni, akkor több dolgod, mint eldönteni, hogy sima feliratot szeretnél vagy olyat, amely mögött egy kedves szivárvány is látható.

Fontos információ: mivel ezek a dekorációk kézzel készülnek egyedi rendelésre, ezért pici időre van szükségünk, de ígérjük, maximum 2 hét alatt eljuttatjuk hozzád az általad megálmodott, teljesen egyedi terméket. További infók és megrendelés: babyberry.hu/dekoracio/dekor-betuk-gyerekszobaba 


Ajándék ötletek babáknak – toplista 2. helyezett: babyberry szoptatós kendő

 

babyberry szoptatós kendő - babalátogatás ajándék

A babyberry szoptatós kendőnek minden kismama örül. Aki ismeri, azért; aki nem ismeri, éppen azért, mert hamar rájön, milyen praktikus ajándékot kapott! Ma már szerencsére nem számít akkora tabunak a nyilvános szoptatás, mint évekkel ezelőtt. Ettől függetlenül még mindig vannak, akik kikerekedett szemekkel néznek, ha egy anyuka nem vonul el, amikor a pici megéhezik, és sokan szívesebben keresik a diszkrét lehetőségeket. Ilyenkor zseniális megoldás a babyberry terméke, a szoptatós kendő, amely 3 funkciót is ellát:

  •   terhesség alatt kismama felsőként vagy később csinos poncsóként,
  •   később babakocsi árnyékolóként vagy vékony takaróként,
  •   és természetesen szoptatós kendőként is használható. 

A többfunkciós szoptatós kendő segítségével barátnődnek/rokonodnak nem kell majd félrevonulnia, esetleg a programját megszakítva hamarabb hazaindulnia, ráadásul az őt érő esetleges furcsa pillantásokat is megelőzheti. A terméket úgy terveztük, hogy teljes diszkréciót biztosítson: tökéletesen takarjon elöl-hátul és legyen bombabiztos, hogy még egy izgő-mozgó baba se tudja lerántani – vagyis nem kell majd azon aggódnia, hogy vajon ki mit lát meg... A babyberry kendőivel nyugodtan, kényelmesen tud majd szoptatni bárhol, bármikor.

A szoptatós kendő tervezésénél kerültük a feltűnő színeket és a babás mintákat, helyette a könnyed eleganciát, a nőies kialakítást, a praktikumot és természetesen a kényelmet tartottuk szem előtt. Nem szeretnénk a saját vállunkat veregetni, de büszkén állítjuk, ez a saját fejlesztésű termékünk nagyon sokak szívébe belopta már magát: számunkra a legnagyobb visszaigazolás, amikor már gyakorló anyukák veszik kismama barátnőjüknek a kendőt, mondván, nekik is nagyon bevált! Ha szeretnél még többet megtudni a babyberry szoptatós kendőiről, itt még többet olvashatsz róluk: https://www.babyberry.hu/szoptatas-pelenkazas/szoptatos-kendok


Ajándék ötletek babáknak – toplista 3. helyezett: babatakaró

 

Toplistánk harmadik helyezettje a babatakaró. Hiszen minden anyuka tudja, babatakaróból sosem elég: kell otthonra, a nagyszülőkhöz, a babakocsiba, az autóba és a játszótéri sétákhoz is egy, na meg egy póttakaró!

A szülők valószínűleg már a baba születése előtt beszerezték az éjszakai alváshoz szánt babatakarót. De amire gyakran nem gondolnak, az az, hogy egy vékony babatakaró bármikor jól jöhet! Nem tudjuk elégszer hangsúlyozni, sosem lehet eléggé felkészülni a változó időjárásra és a váratlan helyzetekre, "balesetekre": szükség lesz nyári, átmeneti és téli takarókra; esetleg olyan takaróra, ami játszószőnyegként vagy napellenzőként funkcionál. Emellett egy vékony muszlin takaró pólyázásra is alkalmas, valamint a törölközőt is helyettesítheti fürdetésnél vagy nyáron a vízparton. Szó, mi szó, egy kellemes tapintású babatakaró is remek ajándék. Tapasztalataink szerint a látogatók előszeretettel lepik meg az anyukát és a picit az aden + anais és a babyberry pihe-puha takaróival. Válogass bátran takaróink között, ahol vékony, átmeneti és meleg téli változatokat is találsz, sőt, vannak díszdobozos változatok is: babyberry.hu/agy-alvas/babatakarok


Ajándék ötletek babáknak – toplista 4. helyezett: szundikendő

 

szundikendő - debaba kraft és babyberry - babalátogatás ajándék

Minden kisbaba alszik – ki többet, ki kevesebbet. A gyerekpszichológus szerint a jó éjszakai alvás előfeltétele a megfelelően kialakított esti rituálé. Ennek a rituálénak része lehet, amikor a baba magához szorítja azt az ismerős rongyikát, amely minden este a kezébe kerül és bátran gyűrheti, rághatja, simogathatja. Ez egy természetes reakció, hiszen a babák az első hónapokban a tapintással fedezik fel a számukra még teljesen új, ismeretlen világot. Ezért mindent jól megszorítgatnak, ami a kezük ügyébe kerül. Mi biztosak vagyunk benne, hogy a debaba KRAFT és a babyberry szundikendőit is imádják majd morzsolgatni. A cuki állatfej/fülecske és a könnyű, finom tapintású rongyi test a legjobb párosítás, amely könnyű, puha és strapabíró anyagból készült, hogy a legintenzívebb szeretgetést is gondtalanul kiállja. 

Szundikendő választékunkat ezen a linket tudod megtekinteni, ahol két hazai márka, a debaba KRAFT és babyberry termékeit is megtalálod: babyberry.hu/agy-alvas/szundikendo


Ajándék ötletek babáknak – toplista 5. helyezett: Cotton Balls gömblámpa

 

cotton ball light gömblámpa füzér

Mivel az újszülött kisbabák még nem igazán játszanak semmivel, nehéz számukra játékot választani. Az viszont, hogy milyen környezetben élnek, nagyban befolyásolja a fejlődésüket. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az igényes környezetben felnövő gyerekek vizuális kultúrája fejlettebb lesz, ráadásul az újszülöttek fejlődésének első legfontosabb stimulálói a vizuális ingerek. Nem véletlen, hogy a legnépszerűbb ajándékok listáját a Cotton Ball Lights gömblámpa vezeti, amely dekorációként, hangulatvilágításként és éjjeli fényként is megállja a helyét. A gömblámpákat szerintünk egyenesen a babaszobába találták ki (de emellett persze a nappaliban és igazából a lakás bármely helyiségében remekül mutatnak). A színes gömbök pamutfonal bevonata megszűri a fényt, így kellemes színes fényeket varázsol a gyerekszobába. A szolid fény elég ahhoz, hogy az anyuka éjszaka is eleget lásson a szoptatáshoz vagy a pelenkázáshoz, de nem veri ki az álmot a baba szeméből.

Ha közeli családtagról van szó, akiket jól ismersz, és a várandósság idején is sokszor találkoztatok, biztosan ismered a szülők ízlését. Ha a babaszobát is láttad már az újszülött beköltözése előtt, nyert ügyed van. Ismered a színeket, a babaszoba hangulatát, így könnyedén tudsz valamilyen dekorációs kiegészítőt választani. De ha nem állsz ilyen információk birtokában, akkor érdemes rákérdezni a gyerekszoba színeire, amikor bejelentkezel a látogatásra. Így már könnyedén tudsz választani az általunk összeállított színvariációk közül vagy akár saját elképzelésed is megvalósíthatod és egy egyedi gömblámpa füzérrel lephetsz meg valakit. Az összes gömblámpa füzérünket itt találod: https://www.babyberry.hu/dekoracio/gomblampa-fuzer-cotton-ball-lights


Ajándék ötletek babáknak – Jolly Joker megoldás 1.0: babaváró csomag

 

babaváró csomag - debaba kraft - babyberry

A babaváró csomag hatványozottan praktikus ajándék, hiszen a debaba KRAFT tervezői úgy állították össze, hogy minden termék hasznos legyen a kismama és a baba számára; valamint a te válladról is leveszi a terhet, hiszen nem kell a tökéletes ajándékcsomag összeállításával fáradoznod. Neked csak annyi a feladatod, hogy kiválaszd, melyik szín és/vagy állat tetszene leginkább a barátnődnek/rokonodnak. Még a csomagolás miatt sem kell aggódnod, hiszen a termékek egy kedves dobozkában vásárolhatók meg. És mit rejt a belsejük? A legkisebbek kedvencét, azaz egy állatfigurás szundikendőt; egy pamut muszlinkendőt (textilpelust); egy színben passzoló BIBS cumit és egy natúr fa rágókát. Vagyis csupa olyan hasznos dolgot, amelyekre az első hónapokban nagy szükség lesz, ráadásul még csodaszépek is!

A babaváró csomagokat itt találod: https://www.babyberry.hu/ajandek/babavaro-csomagok


Ajándék ötletek babáknak – Jolly Joker megoldás 2.0: ajándékutalvány

 

Habár mutattunk néhány ajándék ötletet, virtuálisan nem könnyű a tökéletes ajándékot megtalálni. Ne érezd magad rosszul, ha még mindig bizonytalan vagy az ajándékkal kapcsolatban, hiszen két opciód is van: személyesen is meglátogathatsz minket a babyberry showroomjában, hogy alaposabban szemügyre vehesd a termékeket, vagy ha erre nincs lehetőséged (esetleg személyesen sem tudtál döntést hozni), akkor még mindig van egy szuper ajánlatunk: egy babyberry ajándékutalvánnyal is megajándékozhatod szerettedet, amelyet bármilyen termékünkre beválthat a webáruházban vagy budapesti üzletünkben, így a szülők kényelmesen választhatják ki a nekik tetsző és hasznos ajándékot. Sőt, ha szeretné, házhoz is szállítjuk neki futárszolgálattal. Ha pedig kimozdulna kicsit otthonról, csomagját a délutáni séta közben is felveheti bármelyik Packeta átvevőhelyen.

Kellemes vásárlást és boldog babalátogatást kívánunk!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog