Webáruházunkban cookie-kat (sütiket) használunk a még jobb felhasználói élmény érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkban elolvashatod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Köszönjük!
Menü

Termékvisszaküldés / elállás

Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy a babyberry webáruházban vásárolt termékekkel elégedett legyél – azonban legnagyobb igyekezetünk ellenére is előfordulhat, hogy a megrendelt termék valamiért mégsem tetszik Neked. Ez teljesen természetes az online vásárlások esetében, ahol nincsen lehetőséged megfogni, élőben megnézni a terméket, így néha előfordulhat, hogy a megkapott termék mégsem teljesen olyan, mint amit elképzeltél. Ebben az esetben lehetőséged van elállni a vásárlástól a kézhezvételt követő 30 napon belül bármilyen indoklás nélkül – vagyis a törvényben rögzített 14 napnál mi hosszabb időt adunk Neked, hogy nyugodtan átgondold a döntésedet!
 
Hogyan tudod érvényesíteni az elállási jogodat?
 
1) Ha megkaptad a rendelt terméket, onnantól 30 napod van, hogy jelezd számunkra, hogy el szeretnél állni a vásárlástól. Ezt megteheted e-mailben (babyberry@babyberry.hu) vagy levélben (1137 Budapest, Szent István krt. 10. I/2a) is egy "Elállási nyilatkozat" kitöltésével (ehhez egy példa nyomtatványt lejjebb görgetve találsz).
2) Miután jelezted nekünk, hogy elállnál a vásárlástól, 14 napod van, hogy a terméket visszaküldjed a címünkre (1137 Budapest, Szent István krt. 10. I/2a) vagy elhozhatod személyesen is a babyberry showroomba egy előre egyeztetett időpontban.
3) Mi megvizsgáljuk a terméket, és amennyiben azt eredeti állapotában kaptuk vissza Tőled, a teljes vételárat visszafizetjük Neked: visszaküldés esetén banki átutalással térítjük meg, ha pedig személyesen hozod vissza, lehetőséged van készpénzes visszatérítést kérni.
 
Fontos tudnivalók
 
Szállítási költség: amennyiben a teljes rendelésedtől elállsz, az általad fizetett kiszállítási díjat is visszatérítjük számodra. Azonban ez nem vonatkozik a visszaküldésre: a visszaszállításról Neked kell gondoskodnod saját költségen!
Egyedi igényre készített / rendelt termékek: a törvény szerint (45/2014 (II.26.) Korm. Rendelet 29. §. (1) bekezdés) "az elállási jog nem gyakorolható olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak", így például a Lagom egyedi feliratok, a Siller Baby egyedi fonott rácsvédői, a Lilipinso nagy méretű falmatricái és tapétái esetében sajnos nem tudod érvényesíteni elállási jogodat, hiszen ezeket mi nem tartjuk készleten, csak kifejezetten a Te kérésedre rendeltük meg vagy gyártattuk le.
 
További tudnivalók a vásárlással kapcsolatban: www.babyberry.hu/vasarlasi-feltetelek
 
Köszönjük, hogy megtiszteltél a bizalmaddal és a babyberry webáruháznál vásároltál!
 

 

Dokumentum helye