Webáruházunkban cookie-kat (sütiket) használunk a még jobb felhasználói élmény érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkban elolvashatod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Köszönjük!
Kategóriák

Nagy tavaszi takaró mustra

Hamarosan beköszönt a tavasz és remélhetőleg a jó időt is magával hozza – úgyhogy érdemes lassan készenléti állapotba helyezni a tavaszi-nyári takarókat. Még nem szerezted be? Ne aggódj, ez a lista segít megtalálni a kedvencedet!

Ugyan az elmúlt hetekben már előfordult, hogy az ablakon kinézve gyönyörű, napsütéses látvány fogadott minket, de az időjárás ilyenkor még köztudottan csalóka tud lenni. A hűvös éjszakák és az erős szél miatt még szükség van az őszi-téli takarókra – viszont érdemes előre gondolkodni és a vékonyabb verziókat is beszerezni. Tavaly sok pozitív visszajelzést kaptunk, hogy milyen nagy segítséget nyújtott a választásban a nagy őszi takaró mustránk. Ezért úgy döntöttünk, idén a tavaszi verziót is elkészítjük, hiszen a vékonyabb termékekből is csodás választék vár rád, így nem árt egy kicsit jobban megismerni az egyes márkákat. Ebben a listában olyan termékeket is találsz, amik a becsapós tavaszi időben lesznek hihetetlenül hasznosak, néhány pedig kifejezetten a forró nyári napokra készült. Nézzük, melyik takarók lehetnek a legjobb társaitok az elkövetkező hónapokban!

aden + anais ‚‚álom takarók’’

Az aden + anais nem véletlenül tartozik nemzetközi viszonylatban is a legkedveltebb márkák közé: az időtálló, finom tapintású termékek nemcsak a kiváló minőségükkel, hanem mesés mintáikkal is azonnal belopták magukat az anyukák és sokszor még inkább az apukák szívébe. Az ‚‚álom takarók’’ a márka legpuhább babatakarói köszönhetően annak, hogy 4 réteg muszlinból készülnek, ráadásul mind a 4 réteg 100% pamut. A sokadik mosás után is megőrzik ezt a tulajdonságukat, így a gyerekek sokáig hozzá tudnak bújni. Már csak azért is, mert a takarók 120x120 cm-es méretben készülnek, tehát a gomba gyorsasággal növő babák is sokáig használni tudják majd őket. A termék a babyberry webshopjában és a showroomban jelenleg öt különböző mintával vásárolható meg: a Disney-rajongók nagy örömére Bambi és Micimackó is visszaköszön a textileken, de szerintünk a halacskás, a madaras és az oroszlános is legalább olyan ennivaló.

Méret: 120 x 120 cm
Anyag: 4 réteg 100% pamut
Mosás: max. 30 fokon, mosógépben mosható

Vinter&Bloom vastag organikus kötött takaró 

A svéd márka takarói az őszi-téli szezonban is nagy népszerűségnek örvendtek, de tavasszal és nyáron is számíthatunk rájuk a hűvösebb napokon. Az átmeneti időszakra szánt kötött takarók gyönyörű színekben: mályvavilágos szürke és halvány menta változatban érhetők el. Arról nem is beszélve, hogy GOTS-minősítésű 100% organikus pamutból készültek, így nemcsak a környezetért teszel, hanem ezekkel a takarókkal azt is biztosítod, hogy a babád bőréhez csak a legfinomabb, károsanyag-mentes anyag érjen. Sőt, a PETA is megadta a termékeknek a vegán minősítést!

Méret: 100 x 80 cm
Anyag: 100% organikus pamut
Mosás: max. 40 fokon, mosógépben mosható

Vinter&Bloom vékony organikus kötött takaró 

Hasonlóan magas minőségben készülnek a Vinter&Bloom vékony, kifejezetten a nyári hónapokra tervezett takarói. Természetesen ez a változat is GOTS-minősítésű 100% organikus pamutból készül, így nemcsak a környezetet véded, hanem a babád bőrét is megóvod mindenféle káros anyagtól. Az áttört, kötött anyag és a kellemes hangulatot árasztó természetes színek igazán elegánssá teszik ezeket a termék. A Vinter&Bloom slágerterméke nyolc különböző árnyalatban kapható – csak a te döntésed, hogy a sötétzöldet, a tengerész kéket, a mentát, az indigó kéket, a hófehéret, a galamb szürkét, a pasztell kéket vagy a babarózsaszínt választod.

Méret: 75 x 100 cm
Anyag: 100% organikus pamut
Mosás: max. 40 fokon, mosógépben mosható

RokkaDesign takarók

Természetes anyagok, vidám színek, környezettudatos választás – valahogy így jellemeznénk röviden a RokkaDesign gyönyörű termékeit. Az alapanyagul szolgáló kendervászon Erdélyben készül és méltatlanul kevés figyelmet kap. Azt például tudtad, hogy a kendervászon számos kiváló tulajdonsággal rendelkezik? A növény termesztése nem károsítja környezetünket, a belőle készült textil tartós, kiváló nedvszívó és légáteresztő képességű, hipoallergén, antibakteriális, lebomló és újrahasznosítható. Ezért a RokkaDesign termékei ideálisak az érzékeny bőrű babák számára. Az alapanyag tulajdonságainak köszönhetően a nyári melegben hűsítő viseletként szolgálnak és természetes védelmet nyújtanak a nap káros UV sugarai ellen. Válaszd a színes szegéllyel készült, különböző méretben kapható verziókat vagy a maci, nyuszi, illetve cica fejjel díszített takarókat – megígérjük, hogy nem fogsz csalódni.

Méret: 80 x 80 cm / 70 x 115 cm / 120 x 120 cm
Anyag: 100% tisztaságú kender
Mosás: 30 fokon, mosógépben mosható

aden + anais vékony takarók

Akárcsak a márka ‚‚álom takarói’’, úgy ezek a vékony takarók is megdöbbentően puha tapintásúak: csupán annyi a különbség, hogy itt egyetlen vékony réteg textil érintkezik a baba bőrével. A muszlinból készült termékek könnyűek, remek légáteresztők, a bambuszból készült verzióknak pedig a nedvesség leadó képessége közel kétszer akkora, mint a pamuté. Ráadásul a takarókat meseszép mintákkal díszítik, amik között a minimalista stílus rajongói ugyanúgy megtalálják a kedvencüket, mint azok, akiknek a szíve a színes, vidám minták felé húz. Arról nem is beszélve, hogy a világ kedvenc muszlin takarói Magyarországon kizárólag a babyberry kínálatában találhatóak meg! Ha még nem próbáltad őket, ne habozz: az aden + anais ezen termékei bevethetők vékony takaróként vagy napellenzőként, de kiválóak az újszülöttek pólyázásához is. Igazi multifunkciós kincsek, amik garantáltan évekig a kedvenceitek lesznek!

Méret: 120 x 120 cm
Anyag: 100% pamut / 100% bambusz viszkóz
Mosás: 30 fokon, mosógépben mosható

Tartalomhoz tartozó címkék: blog