Webáruházunkban cookie-kat (sütiket) használunk a még jobb felhasználói élmény érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkban elolvashatod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Köszönjük!
Menü

BigStuffed

A BigSfuffed márkát egy francia házaspár, Dana és Patrick alapította 2014-ben. A családi vállalkozás hitvallása, hogy olyan óriás plüssöket készítsenek, amik egyedülállóak a világon: a megható tekintetű BigStuffed állatok különlegesek és bámulatosan szerethetőek. A nézésük olyan, mintha tényleg egy igazi kis élőlény érzelmeit sugároznák...

Bátran mondhatjuk, hogy egy BigStuffed állat nemcsak egy plüss a számtalan közül, hanem a plüss: szerte a világban sok gyerek kedvenc társa vagy a gyerekszoba dekoráció egy meghatározó darabja. Hamar kultikus márkává nőtte ki magát, mára elborították a Pinterestet és az Instagramot azok a gyerekszoba fotók, amin megtalálható egy BigStuffed óriás plüss. Nem véletlenül: ez tényleg szerelem első látásra.

A termékeik mind Európában készülnek, kitartó és precíz varrónők keze alatt, erős, minősített textilekből – így lesznek az óriás plüssök nemcsak hihetetlenül puhák, de rendkívül tartósak is.

A BigStuffed óriás plüss állatait Magyarországon kizárólag a babyberry kínálatában találod meg: rendeld meg őket online vagy simogasd meg őket a babyberry showroomban!

Rendezés: