Webáruházunkban cookie-kat (sütiket) használunk a még jobb felhasználói élmény érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkban elolvashatod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Köszönjük!
Kategóriák

Szerelem első látásra: a BigStuffed óriás plüssök elsőként a babyberry-nél

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a babyberry kínálatában mostantól egy új márkát is felfedezhetsz: a nemzetközileg is hatalmas népszerűségnek örvendő BigStuffed imádnivaló termékei már megtalálhatóak a babyberry webshopban és a showroomban!

Ráadásul Magyarországon kizárólag nálunk találod meg azokat a meseszép óriás plüssállatokat, amik a közösségi oldalakat már abszolút meghódították. Biztosan belefutottál már az Instagramon vagy a Pinteresten egy olyan fotóba, amin a BigStuffed termékei is szerepeltek – és fogadni mernénk, hogy Te is első látásra beleszerettél a pihe-puha plüssökbe! Most már nem kell azon gondolkodnod, honnan és hogyan szerezhetnél be Te is egy ilyen csodát, mert a kultikus óriás plüssök megérkeztek hozzánk, így akár személyesen is megnézheted a kedvencedet a babyberry showroomban.

A BigSfuffed márkát egy francia házaspár, Dana és Patrick alapította 2014-ben. A divattervezőként végzett Dana több híres párizsi divatháznál is dolgozott és arra készült, hogy később saját divatmárkát alapít. Mégis hogyan kötött ki a plüssállatoknál? Az első plüsst – egy albínó polipot – egy rokona babaváró bulijára készítette, ahol természetesen hatalmas sikert aratott vele. Hamarosan egy újabb újszülött babát köszöntött hasonló ajándékkal – és innentől nem volt megállás. Férjével közösen létrehozott családi vállalkozásuk gyorsan kinőtte magát, ma már a világ számos országában megvásárolhatók kultikussá vált termékeik. Hitvallásuk, hogy olyan óriás plüssöket készítsenek, amik egyedülállóak a világon: a megható tekintetű BigStuffed állatok nézése olyan, mintha tényleg egy igazi kis élőlény érzelmeit sugároznák. Nem túlzás azt állítani, hogy a BigStuffed állatkái nemcsak egy újabb plüssnek számítanak, amelyek néhány hónap után a polcon kötnek ki: világszerte sok gyerek kedvenc társai vagy a gyerekszoba dekoráció meghatározó darabjai váltak. A BigStuffed hamar kultikus márkává nőtte ki magát, mára elborították a Pinterestet és az Instagramot azok a gyerekszoba fotók, amin megtalálható egy óriás plüss. Nem véletlenül: ez tényleg szerelem első látásra.

A termékeik mind Európában készülnek, kitartó és precíz varrónők keze alatt, erős, minősített textilekből – így lesznek az óriás plüssök nemcsak hihetetlenül puhák, de rendkívül tartósak is. A gyerekek tehát nemcsak megismerhetik a vízi élővilág különleges állatait, hanem egy olyan szeretetnivaló plüssel gazdagodhatnak, amely hosszú évekig hű társuk lesz. A kollekció darabjai 3 különböző méretben, mini, kicsi és nagy változatban vásárolhatók meg. Így akár párban (például anyuka és kicsinye) is jól mutatnak, de egy egész család is összeállítható a különböző színű állatokból (bálna, lamantin, beluga, tengeri csillag, polip, rák és rozmár).

Az plüssállatok készítése során nagy hangsúlyt fektetnek a minőségre: minden anyag gondos utánajárással lett kiválasztva, hogy a prémium minőségnek megfelelő puhaságot és extra erős tartást biztosítsa. Garantáltan bírják a sok-sok szeretgetést! Az összes termék bababarát, minden szükséges európai CE tanúsítvánnyal rendelkeznek, illetve atkaellenes töltettel készülnek. A termékek minőségének megőrzése érdekében fontos, hogy ne mosógépben, hanem kézzel tisztítsd őket, majd hagyd megszáradni. A webshopban és a showroomban megtalálható termékeket néhány napon belül kézhez kaphatod, de ha egy olyan állatkába szeretsz bele, amely nincs készleten, akkor egy kicsit többet kell rá várnod: ebben az esetben Franciaországból rendeljük meg Neked, ezért kb. 3-4 hét múlva érkezik meg hozzád. De hidd el, megéri ennyit várni!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog