Webáruházunkban cookie-kat (sütiket) használunk a még jobb felhasználói élmény érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkban elolvashatod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Köszönjük!
Kategóriák

Valentin-napi akció: 15% kedvezmény minden rózsaszín termékre!

Valentin-napi akció: 15% kedvezmény minden rózsaszín termékre!

Valentin-napi akció a rózsaszín, mályva és barack termékekre! Idén Valentin-napra egy rendhagyó akciót hirdetünk, ami a rózsaszínt, mályvát és barackot kedvelő gyerekeknek és szüleiknek kedvez. Február 14-én és 15-én 15% kedvezménnyel vásárolhatod meg ezen árnyalatú termékeinket a VALENTIN kuponkód használatával.

Gyönyörű mályva, málna, barack és gránátalma árnyalatok várnak rád kedvezménnyel a falmatricák, babatakarók, párnák, babafészkek, cumik, makramék és szoptatós kendők között, úgyhogy mindenképpen nézz szét az alábbi termékek között és válogass kedvedre – a pénztárban pedig ne felejtsd el használni a kuponkódot, hogy érvényesítsd a -15%-ot!

Ha pedig egy kis inspirációt gyűjtenél, és kíváncsi vagy, hogyan befolyásolja a szín a gyerekszoba hangulatát, akkor mindenképpen olvasd el a rózsaszín gyerekszobáról szóló blogbejegyzésünket!

Összefoglalásképpen a Valentin-napi kedvezmény részletei

Kuponkód: VALENTIN
Kedvezmény: -15%
Érvényes: 2024. február 14-én és 15-én
A kedvezmény érvényesítéséhez a kuponkód használata szükséges. A kedvezmény a cikkben megjelenített termékekre szól, más akcióval nem összevonható és csak a készlet erejéig érvényes.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog