Webáruházunkban cookie-kat (sütiket) használunk a még jobb felhasználói élmény érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkban elolvashatod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Köszönjük!
Kategóriák

AJÁNDÉK útravaló hátizsák!

Minden 12.000 Ft feletti vásárláshoz egy babyberry útravaló hátizsákot adunk AJÁNDÉKBA!

Köszönjük az óriás érdeklődést az akció iránt, mostanra az összes hátizsákunk elfogyott! :)

Bölcsi, ovi vagy suli kezdés? Hogy jól induljon az év, most egy kis meglepetéssel szeretnénk kedveskedni Nektek: ha legalább 12.000 Ft értékben vásároltok a babyberry webáruházban vagy személyesen a showroomban, akkor egy útravaló hátizsákot adunk Nektek ajándékba. A csillagos útravaló hátizsák színét pedig Ti magatok szabadon kiválaszthatjátok*: pinkkék, bézs vagy szürke csillagos. Mindegyik hátizsák kétoldalas: egyik oldala a babyberry 100% pamut csillagos textiljéből készült, másik oldala pedig színben passzoló vízlepergetős anyag, így ha összekoszolódna is a földön vagy út közben, egy mozdulattal le lehet törölni. A kompakt méretű tároló zsákot bárhova magatokkal vihetitek hátizsákként felvéve vagy a babakocsira akasztva. Vigyétek magatokkal a játszótéri felszerelést, pakoljátok bele a kedvenc játékokat, de egy teljes napra való menetfelszerelés is elfér benne, leteszteltük!

Az akció 2019. szeptember 30-ig vagy a készlet erejéig elérhető – úgyhogy érdemes gyorsan lecsapni rá, amíg el nem fogynak!

*FONTOS! Az ajándékot a kosár oldalán tudjátok kiválasztani, még a pénztárba lépés előtt, a színek között az oldalra mutató nyilakkal (<< vagy >>) tudtok váltogatni (a készlet erejéig) – ahogy a lenti képen is látszik.

 

Kellemes vásárlást kívánunk!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog