Webáruházunkban cookie-kat (sütiket) használunk a még jobb felhasználói élmény érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkban elolvashatod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Köszönjük!
Kategóriák

Miben aludjon a baba nyáron?

Miben aludjon a baba nyáron?
Hamarosan beköszönt a nyár, ezért érdemes felszerelkezni néhány remek minőségű, vékony takaróval és könnyű hálózsákkal. Olvasd el, mi miket ajánlunk!

A hőmérő szára egyre magasabbra kúszik és mellé még csodás napsütés is társul – minden jel arra utal, hogy nyakunkon a nyár, valamint a vele járó melegebb nappalok és éjszakák. Ilyenkor sokakban felmerül a kérdés, milyen vékony takarót vagy hálózsákot érdemes beszerezni a legkisebbek számára. Egyértelmű, hogy vékony termékeket kell választani, de a vastagság mellett az anyagösszetétel is fontos tényező: ugyanis a természetes szálakból készült textil sokkal jobban szellőzik, így a gyerekek biztosan nem kelnek fel az éjszaka közepén azért, mert melegük van. A babyberry kínálatában több márka magas minőségű nyári takarói és hálózsákjai is megtalálhatók: organikus, kötött, pamut és bambusz, valamint muszlin takarók – ezeket gyűjtöttük most egy csokorba, hogy egy kicsit megkönnyítsük a döntést.

aden + anais takarók

Az aden + anais nem véletlenül tartozik nemzetközi viszonylatban is a legkedveltebb márkák közé: az időtálló, finom tapintású termékek nemcsak kiváló minőségükkel, hanem mesés mintáikkal is azonnal belopták magukat az anyukák és sokszor még inkább az apukák szívébe. Az ‚‚álom takarók’’ a márka legpuhább babatakarói köszönhetően annak, hogy 4 réteg leheletvékony muszlinból készülnek, ráadásul mind 100% pamut. A sokadik mosás után is megőrzik ezt a tulajdonságukat, ezért a gyerekek mindig örömmel bújnak hozzá.

Akárcsak a márka ‚‚álom takarói’’, úgy a klasszikus vékony muszlin takarók is megdöbbentően puha tapintásúak: csupán annyi a különbség, hogy itt egyetlen vékony réteg textil érintkezik a baba bőrével. A 100% pamutból készült termékek könnyűek, remek légáteresztők, a bambuszból készült verzióknak pedig a nedvesség leadó képessége közel kétszer akkora, mint a pamuté. Ráadásul a takarókat meseszép mintákkal díszítik, amik között a minimalista stílus rajongói ugyanúgy megtalálják a kedvencüket, mint azok, akiknek a szíve a színes, vidám minták felé húz. Arról nem is beszélve, hogy a világ kedvenc muszlin takarói Magyarországon kizárólag a babyberry kínálatában találhatóak meg! Ha még nem próbáltad őket, ne habozz: az aden + anais ezen termékei bevethetők vékony takaróként vagy napellenzőként, de kiválóak az újszülöttek pólyázásához is. Igazi multifunkciós kincsek, amik garantáltan évekig a kedvenceitek lesznek!

Vinter&Bloom vékony organikus kötött takaró 

A Vinter&Bloom vékony takarói kifejezetten a meleg nyári hónapokra készültek, ugyanis a finom, 100% organikus pamutból készült vékony termékek szerkezete áttört, így a forró estéken is jól szellőznek. A textil a GOTS-minősítést is megkapta, így biztos lehetsz benne, hogy a babád bőrével semmilyen káros anyag nem érintkezik, ráadásul a termék vásárlásával a környezetedet is véded. A kötött anyag és a kellemes hangulatot árasztó természetes színek igazán elegánssá teszik ezeket a takarókat, amelyek évek óta a nyár legkedveltebb termékei közé tartoznak.

babyberry Pure Love muszlin takarók

A babyberry pihe-puha muszlin takaróit nemcsak a legkisebbek számára ajánljuk, hiszen nagy méretük (125x125 cm) lehetővé teszi, hogy akár évekig használjátok őket. Ráadásul igazi multifunkciós darabok – pólyázáshoz is kiválóak, a babakocsira terítve szuper napellenző, de sokan könnyű nyári törölközőként is bevetik. Visszafogott, meseszép színei miatt néha akár Te is kölcsön veheted: nyári kendőként is hordhatod, illetve a strandon is magad köré csavarhatod. A Pure Love kollekcióba tartozó babyberry muszlin takaró rengeteg gyönyörű, különleges színben érhető el, amelyeket a természetes szeretet ihletett. Találd meg a hozzád leginkább passzolót és ha van kedved, nézz körül a teljes kollekció színben passzoló darabjai között!

aden + anais nyári hálózsákok

A vékony takarók mellett a babyberry kínálatában megtalálod az aden + anais márka messze földön híres nyári hálózsákjait is. Mind a bambuszból, mind a pamutból készült hálózsákokra igaz, hogy számos olyan tulajdonsággal rendelkeznek, amik ideálissá teszik használatukat a forró nyári estéken. Megdöbbentően puha tapintásuknak és remek légáteresztő képességüknek köszönhetően a gyerekek édes álmait így a hőség sem zavarhatja meg. A hálózsákok elején végigfutó zipzárnak köszönhetően pedig igazán könnyű feladni a gyerekekre, így az éjszakai pelenkázás egy mozdulattal megoldható. A termékek több méretben és különböző mintákkal érhetőek el – és ha igazán divatosak szeretnétek lenni, akkor válasszatok hozzá egy azonos mintával díszített vékony takarót is!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog