Webáruházunkban cookie-kat (sütiket) használunk a még jobb felhasználói élmény érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkban elolvashatod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Köszönjük!
Kategóriák

Föld napja akció: 15% kedvezmény minden barna és szürke termékre!

Föld napja akció: 15% kedvezmény minden barna és szürke termékre!
Föld napja akció a barna, bézs, drapp, natúr és szürke termékekre! Idén a Föld napjára egy rendhagyó akciót hirdetünk, ami a föld színeit kedvelő gyerekeknek és szüleiknek kedvez. Április 22-én és 23-án 15% kedvezménnyel vásárolhatod meg ezen árnyalatú termékeinket a FÖLD15 kuponkód használatával.

Minden évben április 22-én van a Föld napja, amikor alkalmunk van végiggondolni, mit teszünk a Föld természeti környezetének megóvásáért, és mit tehetünk még. Mi a babyberry-nél igyekszünk a tevékenységünkkel nem terhelni a környezetet: természetes anyagokból készült termékeket állítunk elő és forgalmazunk, előnyben részesítjük a hazai készítésű termékeket, kerüljük a műanyag csomagolást, és újrahasznosítunk. Tehetünk ennél többet? Egészen biztosan, és törekszünk is arra, hogy nyitva tartsuk a szemünket, hogy még kisebb legyen a vállalkozásunk ökológiai lábnyoma.

És most ebből az alkalomból, a Földünk előtt tisztelegve, megünnepeljük ezeket a gyönyörű földszíneket: egy villámakcióval készültünk, aminek keretén belül hétfőn és kedden 15% kedvezményt adunk minden bézs-barna-drapp-natúr és szürke teljes árú termékünkre a FÖLD15 kuponkóddal.

Gyönyörű földszínű termékek várnak rád különleges kedvezménnyel csak ezen a két napon. Nézz körül és válogass kedvedre a falmatricák, babatakarók, szőnyegek, párnák, babafészkek, cumik, makramék, labdamedencék, szoptatós kendők és gömblámpák között – a pénztárban pedig ne felejtsd el használni a kuponkódot, hogy érvényesítsd a -15%-ot!

Összefoglalásképpen a Föld világnapját ünneplő akciónk részletei

Kuponkód: FÖLD15
Kedvezmény: -15%
Érvényes: 2024. április 22-23.
A kedvezmény érvényesítéséhez a kuponkód használata szükséges. A kedvezmény más akcióval nem összevonható és csak a készlet erejéig érvényes.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog