Webáruházunkban cookie-kat (sütiket) használunk a még jobb felhasználói élmény érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkban elolvashatod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Köszönjük!
Kategóriák

9 éves lett a babyberry, ünnepelj velünk!

9 éves lett a babyberry, ünnepelj velünk!

Hosszas tervezés és előkészítés után 2015 januárjában indult el a babyberry – tarts velünk, ünnepeljük együtt a márka 9. szülinapját!

Bár általában a szülinapost szokták megajándékozni, én mégis jobban szeretek adni, mint kapni: ezért a babyberry 9. születésnapját is úgy ünneplem, hogy Titeket leplek meg sokféle különleges kedvezménnyel!

Köszönöm, hogy itt vagy, és velünk ünnepled a babyberry 9. szülinapját! Hálám jeléül szeretnélek megajándékozni egy 10% kedvezményre jogosító kuponnal, amit január 31-ig akárhányszor felhasználhatsz, és MINDEN termékre érvényes (még az akciósokra is!). De most figyelj, mert ez még nem minden! Ha úgy döntesz, hogy feliratkozol a babyberry hírlevelére – becsszó, nem fogunk elárasztani túl sok üzenettel –, akkor még további különleges kedvezménnyel is megleplek. Előre nem árulom el, hogy mik lesznek ezek, ez hadd legyen még az én meglepetésem! ;) De annyit mindenképp megígérhetek, hogy magas értékű kedvezmények lesznek, és mindegyik a 2023-as év legkedveltebb termékeire lesz érvényes.

És akkor jöjjenek a részletek.

FIX 10% kedvezmény*
> kuponkód: BABYBERRY9
> kedvezmény mértéke: 10% minden termékre (még az akciósokra is)
> érvényes: 2024. január 31-ig
A szülinapi kedvezmény érvényesítéséhez használd a BABYBERRY9 kódot vásárlás során (írd be a pénztárban a kuponkód mezőbe), és mi azonnal levonjuk a kedvezményt a vásárlás végösszegéből!

EXKLUZÍV kedvezmény kizárólag hírlevél feliratkozóknak
Ha szeretnél további meglepetés kedvezményekben részesülni, és van kedved a jövőben is elolvasni a babyberry legfontosabb híreit, értesülni az újdonságokról, akciókról, akkor iratkozz fel a babyberry hírlevelére, hogy a szülinapi hónap során további extra kuponokkal is megajándékozhassalak! És hogy még egy picit tovább motiváljalak, annyit előre elárulok: 7 különböző kedvezményt készítettem elő, amelyek mindegyike kizárólag a feliratkozók számára lesznek elérhetőek! Ha Te már korábban feliratkozál a babyberry hírleveleire, akkor nincs más dolgod, csak figyelni a postafiókodat, ha viszont még nem vagy feliratkozó, akkor ezt gyorsan pótolhatod, ide kattintva: https://listamester.hu/forms/fe/9/6/7/9673.html

Hálás vagyok, hogy megtiszteltél a bizalmaddal, és Neked köszönhetően már 9 éve az álmom megvalósításán dolgozhatok. <3
Eszter // babyberry

*A kupon más kuponnal nem összevonható. Az akció a készlet erejéig tart.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog