Webáruházunkban cookie-kat (sütiket) használunk a még jobb felhasználói élmény érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkban elolvashatod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Köszönjük!
Kategóriák

2023 kedvencei - TOP10 termék

2023 kedvencei - TOP10 termék
Lassan kezdődik ez az év, de reméljük, annál több jó dolgot tartogat! Kíváncsi vagy a tavalyi év legkedveltebb babyberry termékeire? Az alábbi cikkben bemutatjuk a 2023-as közönségkedvenceket. Köztünk van a Tiéd is?

TOP1
Egyedi név feliratok: a 2023-as év legnagyobb kedvence! Egyszerűen imádjátok, mert ennek az egyszerű, de mégis csodaszép dekornak köszönhetően igazán egyedivé válik a gyerekszoba. Ráadásul a sok gyönyörű elérhető szín közül mindenki tud választani saját stílusukhoz passzolót. Ajándékba is sokszor ezt választottátok, és a visszajelzéseitek alapján mindig sikert aratott!

TOP2
Gömblámpa füzérek: éjjel szolid fényforrás, nappal bájos dekoráció. A Cotton Ball Lights gömblámpák télen-nyáron keresettek, hiszen nemcsak a gyerekszobában, de a lakás bármely pontján remekül mutatnak. A szinte végtelen színvariáció közül a Pasztell cukorka összeállítás volt a favorit 2023-ban.

TOP3
Mókus, süni és barátai falmatrica: a francia Lilipinso termékei már régóta a vásárlók kedvencei, de a szebbnél szebb falmatricák között ez a minta letaszíthatatlan a trónról. Babák és nagyobb gyerekek, apukák és anyukák ugyanúgy imádják!

TOP4
Muszlin vékony takaró: puha, vékony, számtalan módon használható és évekig veletek van. Az én (Eszter) személyes kedvencem is a babyberry termékei közül, örülök, hogy Ti is ennyire szeretitek! Aki vesz egyet, előbb-utóbb biztosan visszatér egy másodikért. Vagy harmadikért.

TOP5
Theo & Margo falmatricák: a hazai JUSTa márka abszolút top termékei a színes folt falmatrica szettek, fiús, lányos és uniszex gyerekszobákban is remekül mutatnak.

TOP6
Szoptatós kendő: a babyberry saját fejlesztésű szoptatós kendője több mint 8 éve a kedvencetek! Rengeteg színben elérhető volt már az évek folyamán, és az elmondásaitok alapján még mindig az egyik legpraktikusabb termék a szoptatás időszaka alatt.

TOP7
Babyberry falmatricák: csillagos, pöttyös és terrazzo mintában és sokféle színben kaphatóak a babyberry falmatricák, alig győzzük csomagolni őket. A 2+1 akció keretein belül legtöbbször 3 ívet vásároltok, és a visszajelzések alapján imádják a gyerekek is!

TOP8
Név feliratos szivárvány: az első helyezett abszolút kedvenc egyedi felirat mellé a 8. helyre felkerült a szivárványos verzió is. A mályva-rózsaszín-natúr és a zöld-mustár-natúr volt a két favorit a tavalyi év során.

TOP9
BIBS Color éjszakai cumi: imádjátok az összes BIBS terméket – nem csoda –, de az összes közül az abszolút kedvenc az éjszakai változat, ami a sötétben is világít!

TOP10
Vinter&Bloom Cuddly takaró: ez a vastag, puha takaró, egy igazi jolly joker a hidegebb időkre.

Köszönjük, hogy ilyen sokan szeretitek a termékeinket és 2023-ban nálunk vásároltatok. Reméljük, az idei évben is velünk tartotok!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog