x
Webáruházunkban cookie-kat (sütiket) használunk a még jobb felhasználói élmény érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkban elolvashatod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Köszönjük!
Termékek Menü

Gyerekszoba tapéta ötletek

Bár a gyerekszoba dekorációt csak néhány évre tervezzük, mégis nagyon fontos, hogy körültekintően alakítsuk ki. A babaszoba tapéta színe és mintája meghatározza az egész helyiség hangulatát. Összeszedtünk néhány hasznos tippet és képet inspirációul. Nézd meg őket!

Mire figyelj, amikor tapétát választasz a gyerekszobába?

A tapéta kiválasztásánál az elsődleges szempont a dizájn. A babaszoba színek gyakran erősek, harsogóak. Sokszor látunk nagy, erőteljes mintákat, különböző mesékből kölcsönzött figurákat. De vajon ettől lesz a babaszoba olyan meghitt, puha fészek, amiben mind a gyermek, mind az anya pihenni tud?

Mit itt a babyberry-nél azt valljuk, hogy a kevesebb több. Jobban kedveljük a pasztell színeket és a finom megoldásokat, ezért is ajánljuk a kifinomult és dizájnos LILIPINSO gyerekszoba tapétákat. Egy kellemes alapot bármikor fel tudsz dobni egy színes kiegészítővel vagy babaszoba dekorációval. Egy túl erőteljes, túldíszített szobát viszont már nehéz "lecsendesíteni". Ráadásul félig sem biztos, hogy a gyerek szeretni fogja Micimackót...

A következő szempont, hogy a tapéta egészséges, netán még környezetbarát is legyen. Az ún. gyapjúrostos vagy vlies tapéták nem szőtt textil alappal készülnek, így átengedik a nedvességet, ezzel megakadályozzák a fal penészedését. Mivel rugalmasak, új építésű lakásokban és tetőterekben is sokáig szépek maradnak. Sőt, még a kisebb falhibák, repedések is eltüntethetők vele.

Bár erre főként a férfiak gondolnak, az sem mindegy, mennyire bonyolult feltenni az adott tapétát. A vlies tapéták szárazon is falrakhatók, nagy előnyük, hogy nem magát a tapétát kell bekenni ragasztóval, hanem a falat. Így sokkal könnyebb bánni vele, mint egy átlagos tapétával. Főként ha a tetőtér ferde síkját vagy a plafont kell letapétázni. 

De lássuk végre azokat a képeket!

Gyerekszoba tapéta ötletek lány szobába

 

 

 

 

Gyerekszoba tapéta ötletek fiú szobába

 

 

 

Pinterest oldalunkon további inspirációkat szerezhetsz. Ha megtetszett valami, tűzd ki a saját tábládra, hogy később is könnyen megtaláld!

Kövess minket a facebookon!
Ajándékutalvány
Babaszoba hírek
Gyerekkel utazni nagy kaland. Egy csomó érv szól amellett, hogy miért utazzunk kisgyerekkel. Például az, hogy 3 éves kor alatt ingyen repülnek. Ráadásul egy kisbaba sokat alszik, hordozóban könnyen magunkkal vihetjük bárhova, sőt, még elszaladni sem tud előlünk. Persze érthető, hogy sokan félnek gyerekkel utazni, főleg, akik először készülnek ilyesmire.  Adunk 3 praktikus tippet, hogy az utazás gyerekkel ne rémálom, hanem tényleg kikapcsolódás legyen.

2018. június 1 és 30. között minden 15.000 Ft feletti vásárláshoz egy babyberry útravaló hátizsákot adunk AJÁNDÉKBA!

Bár a gyerekszoba dekorációt csak néhány évre tervezzük, mégis nagyon fontos, hogy körültekintően alakítsuk ki. A babaszoba tapéta színe és mintája meghatározza az egész helyiség hangulatát. Összeszedtünk néhány hasznos tippet és képet inspirációul. Nézd meg őket!