Webáruházunkban cookie-kat (sütiket) használunk a még jobb felhasználói élmény érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkban elolvashatod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Köszönjük!
Menü

Megújultak a Cotton Ball Lights gömblámpák

Még sosem volt ilyen egyszerű összeállítani a Cotton Ball Lights gömblámpa füzéreket!

Dekoráció, hangulatvilágítás, éjjeli fény – a Cotton Ball Lights gömblámpái mindhárom területen megállják a helyüket. Nem véletlen, hogy olyan sokan vettek már otthonra egy vagy akár több gömblámpa füzért is, hiszen ez a termékünk a gyerekszobában, a nappaliban és igazából a lakás bármely helyiségében remekül mutat. Nappal egyszerű dekorációként csinosítják otthonunkat, ám az est leszálltával egy gombnyomásra hangulatvilágításként vagy éjjeli fényként funkcionálnak.

A Cotton Ball Lights gömblámpa füzérek a szivárvány színeiben is pompázhatnak

A pamutból készült Cotton Ball Lights gömblámpák belsejében egy-egy LED izzó rejlik, ami bekapcsolva finom, szolid, meleg fényt ad. A színkombinációk száma végtelen, csak képzeleted szabhat határt annak, milyen színeket párosítasz össze egymással. Segítségképpen a babyberry webshopjában megtalálsz néhány előre összeállított szettet, amik között fiús, lányos és uniszex színkombinációk is megtalálhatók. Természetesen ez csak irányadás, bármelyik szín kicserélhető egy másik árnyalatra, vagy akár egy teljesen egyedi gömblámpa füzért is összeválogathatsz magadnak. Mi általában 4-5 különböző színt szoktunk ajánlani egy szettbe, de ha úgy tartja kedved, kevesebbet vagy többet is nyugodtan kombinálhatsz.

A Cotton Ball Lights gömblámpa füzérek még sosem voltak ennyire felhasználóbarátok

Ha a színvilág nagyjából összeállt a fejedben, akkor jön a következő feladat: el kell dönteni, hány darabos füzért szeretnél hazavinni, hiszen a gömblámpákhoz 10, 20 vagy 35 darabos izzósor is választható. Környezetvédelmi okok miatt már csak olyan kábeleket találsz meg a kínálatban, amelyek USB végződéssel készülnek. Tehát csak egy általános USB-konnektor átalakítóra (ugyanaz, mint amit a mobiltelefon töltőkhöz is használunk) vagy egy power bankra lesz szükséged és a gömblámpa füzér máris készen áll a beüzemelésre: így a gömblámpa 2 az 1-ben működik, és te döntheted el, hogy hálózati áramforrásról szeretnéd üzemeltetni vagy USB töltőről. Ha nincs otthon USB átalakítód, akkor tőlünk adaptert is vásárolhatsz mellé: ennek az ára 1.000 forint és a termékek adatlapján a legördülő menüben tudod kiválasztani, hogy kérsz-e. Fontos, ha ezt nem teszed meg, akkor az adapter nem kerül bele a csomagodba! Ráadásul most a kábelek is még felhasználóbarátabbak lettek – ezentúl elég csak néhány mozdulattal becsavarnod a gömböket az izzókra és készen is van a fényfüzéred. 

Cotton Ball Lights

A Cotton Ball Lights gömblámpa füzérek nagy előnye a többi dekorációs lámpával szemben, hogy bármikor könnyen átalakíthatók. Meguntál egy színt, esetleg átalakítottátok a lakást? Semmi gond, hiszen elég a gömbök sorrendjét átrendezni vagy 1-2 árnyalatot kicserélni egy másikra és a füzéred tovább ékesítheti a szobát. Mi ez, ha nem hosszútávú befektetés?

A gömblámpák szettben és külön-külön is megvásárolhatók. A szett tartalmazza az általad választott gömböket, izzósort, egy plexi díszdobozt és egy használati utasítást. De lehetőség van arra is, hogy a gömböket izzósor nélkül, darabonként vidd haza, de ez az állítás fordítva is igaz, csak kábelt is tudsz tőlünk rendelni gömbök nélkül.

Szettek ára (gömblámpák + izzósor + plexi díszdoboz)
10 darabos: 6.590 forint
20 darabos: 9.890 forint
35 darabos: 14.890 forint
Plusz adapter: 1.000 forint
Gömbök külön-külön: 270 forint / darab

Ha nem tudod, hogy 10, 20 vagy 35 darabos Cotton Ball Lights gömblámpa füzért válassz, akkor a következő ábra a segítségedre lehet. Ezen láthatod, hogy a különböző izzósorokkal milyen hosszú szakaszt tudsz kidekorálni.

Cotton Ball Lights kábel méretek

Válogass Te is a különböző színkombinációk között online vagy a babyberry showroomban, de ha nagyon kreatívnak érzed magad, állítsd össze saját egyedi gömblámpa füzéredet! Ha bármilyen kérdésed felmerül, akkor keress minket bátran a babyberry@babyberry.hu címen, ahol mindenben segítségedre leszünk!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog