Webáruházunkban cookie-kat (sütiket) használunk a még jobb felhasználói élmény érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkban elolvashatod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Köszönjük!
Menü

MAGUNKRÓL

A babyberry márka 2015 januárjában indult útjára – hosszú, 9 hónapos tervezés és előkészítés után. A babyberry indulásakor csak a saját tervezésű és készítésű "babyberry" márkájú termékeink voltak elérhetőek a vásárlóink számára, de a kínálatunk hamarosan tovább bővült: mostanra már kedvenc hazai tervezőink és néhány világmárka termékeinek adunk otthont – ezeket a különleges termékeket gondosan válogattuk össze, és legtöbbjük sehol máshol nem is szerezhető be, csak nálunk. Az elmúlt évek alatt a babyberry bababolt a kisgyermekeknek készülő egyedi dizájnertermékek, berendezési tárgyak és kiegészítők piacának egyik legkülönlegesebb magyarországi szereplőjévé vált. >>>

Az online webáruház mellett a babyberry showroomban személyesen is megismerheted a termékeinket. Ebben a varázsbirodalomban mindent ki lehet próbálni: a házikó ágyban lepihenhetnek, az indiánsátorban bújócskázhatnak, sőt, a labdákkal feltöltött medencében még egy nagyot hancúrozhatnak is a gyerekek. A babyberry világában megelevenednek a Pinterest babaszobái, ahol a hazai tervezőknek köszönhetően életre kelnek az elérhetetlennek hitt gyerekszobák és ahol olyan bútorokat és kiegészítőket lehet megvásárolni, amelyekkel igazán egyedi, különleges teret teremthetünk a gyerekünk számára.

"Az otthon a gyerekek számára egyet jelent a stabilitással, a biztonsággal. Ez az a hely, ahol kiismerik magukat, ahol a megszokott játékok, ágy és párna várja őket. Ennek a megteremtése pedig kizárólag rajtunk múlik. Az életterünk befolyásolja a közérzetünket, én pedig hiszek abban, hogy egy letisztult, harmonikus otthonban kellemesebben érzik magukat a gyerekek, mint egy túlzsúfolt, tárgyakkal teletömött, vibráló lakásban, ahol talán nehezebb kikapcsolni, megpihenni. Ezért javaslom mindenkinek, inkább kevesebb tárggyal vegyük körül magunkat, azokat ellenben válasszuk ki gondosan: legyenek jó minőségű, hosszútávon használható darabok, 2 amelyek harmóniában állnak egymással, hogy az otthonunk a szeretet és melegség mellett nyugalmat is sugározzon."

Tarts velem Te is, ismerd meg a babyberry világát! Várlak szeretettel,
Katona Eszter

Tartalomhoz tartozó címkék: blog magunkról