Webáruházunkban cookie-kat (sütiket) használunk a még jobb felhasználói élmény érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkban elolvashatod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Köszönjük!
Menü

JUSTa interjú

A JUSTa falmatricákkal könnyen megoldható, hogy a cseperedő és folyton változó csemeték szobáinak stílusát mindig az igényeknek megfelelően változtassuk. A mókás falmatricák és az egyedi képek szakértőit, a JUSTa párosát, Jucát és Rolandot kérdeztük, akinek csapata Miyo cicával teljes.

Név és márka: Takács Judit és Onódi Roland (+ Miyo, a főnök) − JUSTa
Kedvenc saját terméketek: Juca kedvence az erdő szett, mert tényleg egy közös munka eredménye, ami ráadásul nagyon kedvesre sikerült. Rolandnak a sablonozhatóak, azon belül is a geometrikus formák a kedvencei, illetve ezek kombinációi. Miyonak a cica, mi más?!
Tuti tipp a gyerekszobához: Ahogy cseperednek a lurkók, úgy változik a szobájuk. Először még felhők és kiscsillagok vannak a falakon, majd jönnek a dinók (roarrr!), aztán a legó, majd valami vagányabb, flashesebb! És ugyanez igaz a lányokra is, csak kicsit csajosabban. Ezt az átalakulást a falmatricákkal könnyedén meg lehet oldani, hiszen visszaszedhetőek, ami nagy előny a tapétával szemben. Nem mellesleg költséghatékonyabb is, és nem kell hozzá szakember.

Milyen termékeket készítetek? Milyen korú gyerekek szobáiba szánjátok?
Juca: Falmatricákat készítünk, de vannak saját grafikáink is. A termékeink az egészen kis gyerekektől az “örökgyerekekig”, illetve a designra fogékonyak számára készülnek.

Hogyan és milyen indíttatásból születtek ezek a termékek?
Roland: Régóta gondolkoztunk már egy saját márkán, mert annyi ötletünk van, amit szeretnénk megvalósítani. Ezért is lett JUSTa a márkánk neve. Első körben az ötlethalmazból a falmatrica lett a befutó, a JUSTa Sticker. De szeretnénk újabb termékeket is fejleszteni.

Hol és hogyan készülnek a termékek?
Juca: Otthon, a grafikai stúdiónkban alakítottunk ki helyet egy kis műhelynek, ahol tervezünk, gyártunk, csomagolunk. Igazi kis manufaktúra.

Mi a márkátok különlegessége?
Roland: A falmatricáink nagy része sablonozható, így nem kell méricskélni és telerajzolni a falat ahhoz, hogy szabályosan is fel lehessen rakni a mintákat. Sokan foglalkoznak falmatricákkal a világon, de ilyen sablont csak mi adunk!

Hogy működik a sablonozó? Tényleg annyira megkönnyíti a matricázást?
Roland: Igen, a sablonunkkal gyerekjáték szabályosan felragasztani a mintákat, csak követni kell a leírást és az ábrákat lépésről-lépésre. Az apukák is nagyon megörülnek, amikor meglátják a sablont, mert rögtön megkönnyebbülnek, hogy nem kell méricskélniük és az egész napot ezzel tölteni.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog