Webáruházunkban cookie-kat (sütiket) használunk a még jobb felhasználói élmény érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkban elolvashatod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Köszönjük!
Menü

Fontos információk a Lilipinso szőnyegekkel kapcsolatban

Egy kis odafigyeléssel rengeteget tehetsz azért, hogy a Lilipinso szőnyeged minél hosszabb ideig a gyerekszoba dísze lehessen.

Ahogy a környezetvédelem és a tudatos vásárlás egyre inkább a mindennapjaink részévé válik, úgy a gyerekszoba megtervezése során is egyre többen hajlanak a fenntartható megoldások felé. A "zöld" gyerekszoba kialakításának egyik alapszabálya, hogy inkább kevesebb terméket vásároljunk, de azok minőségi darabok legyenek, amelyek éveken keresztül díszíthetik a kicsik birodalmát. Ennek a feltételnek a Lilipinso szőnyegei is megfelelnek, hiszen a francia márka is évről-évre egyre többet tesz a fenntarthatóságért. Annak érdekében, hogy a megvásárolt gyönyörű termék a lehető legtovább veletek maradjon, mi is összegyűjtöttünk néhány tanácsot: az alábbi tippeket betartva Te is könnyen gondoskodhatsz a gyerekszobai szőnyegek hosszú életéről!

Lilipinso szőnyeg

Minden Lilipinso szőnyeg egyedülálló

Minden szőnyeget 100% pamutból, kézzel készítenek Indiában és ennek köszönhetően sosem készül két teljesen egyforma darab. A Lilipinso szerint a méretet illetően maximum +/- 5% eltérés figyelhető meg, illetve a formája és a mintázata is minimálisan eltérhet a képen látott mintadarabétól. Azonban pont ez teszi őket annyira egyedivé és különlegessé.

Az első hónapban a szőnyeg elhullajt néhány szálat

A népszerű francia márka arra is figyelmezteti vásárlóit, hogy teljesen normális, ha az első hónapban kihullik néhány szál a szőnyegből: a termék ilyenkor "szabadul meg" a felesleges pamutszálaktól. Ebben a kezdeti időszakban érdemes kézzel vagy szöszhengerrel összeszedni a kihullott szálakat, mert a porszívózás roncsolhatja. Természetesen néha porszívóval is kitisztíthatod a szőnyegedet, de maximum 800 watton és a fésűs fej / kefe nélkül. A Lilipinso inkább a száraz tisztítást ajánlja, az a legbiztonságosabb megoldás. Ha valamilyen tisztítószert használsz, akkor előtte mindig ellenőrizd egy kisebb vagy nem látható felületen, hogy az adott szer nem károsítja-e a terméket, nehogy foltot vagy színelváltozást okozzon!

Ha megérkezett hozzád a Lilipinso terméke

Természetesen az első dolog, hogy kicsomagolod a szőnyeget. De ne lepődj meg, ha a felületét egy picit nyirkosnak érzed. A termékeket ugyanis párás környezetben gyártják – és annak ellenére, hogy hosszasan szárítják őket –, előfordulhat, hogy nedves érzetet kelt. Ebben az esetben a kicsomagolást követően terítsd ki egy olyan szobában, ahol alacsony a páratartalom és gyakran tudsz szellőztetni. Néhány nap alatt teljesen kiszellőzik, és máris beköltöztetheted az új helyére.

Reméljük, szeretni fogjátok az új Lilipinso szőnyegeteket! Vigyázzatok rá, használjátok sokáig és ha van kedvetek, küldjetek nekünk egy fotót, amikor a végleges helyére került!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog