Termékek Menü

Játéktároló

A textilből készült játék tároló biztonságos: a kúszó-mászó, totyogó és könnyen felboruló babád nem üti meg magát benne. A vászonból vagy steppelt pamutból készült játéktároló mégis megáll a saját lábán, hiszen kikészítéséből adódóan van tartása.

Gyorsan eltüntetheted benne a széthagyott játékokat, de használhatod akár szennyes tartónak is. A skandináv dizájnú játéktárolók megjelenésben és méretben is illeszkednek az IKEA bútorokhoz.

Rendezés:
Kövess minket a facebookon!
Ajándékutalvány
Babaszoba hírek
Az internet tele van DIY videókkal arról, hogy készíts gömblámpát házilag. A dolog alapvetően egyszerű, kell hozzá egy csomó hímzőfonal, jó pár lufi, és egy adag tapétaragasztó. Na meg persze jó sok türelem, amíg a fonalakat feltekergeted. Nekünk mégis van egy jó érvünk arra, hogy miért ne készíts gömblámpát házilag. Meg fogsz rajta lepődni, hogy mi az.
Egy csomó írott és íratlan szabályt kell betartani, amikor új jövevény érkezik a tágabb családba, vagy baráti körbe. Még ha volt is babaváró parti, ott sem az volt a legfontosabb téma, hogy mik a babalátogatás szabályai. Most végre itt a pihe-puha újszülött, és tűkön ülve várod, hogy megcsodálhasd! De mikor, hogyan, mennyi ideig tedd tiszteleted a friss szülőknél? Mit illik, és mit nem? Összeszedtük a legfontosabbakat.

Szeretnénk, hogy minden anyuka könnyedén kialakíthassa a harmonikus babaszobát, amiben a termékek jól passzolnak egymáshoz és mind magas minőséget képviselnek.