Termékek Menü
0

CUCC papírzsákok és hálós szatyrok

A CUCC papírzsákok a mindennapi tárolás egy új alternatíváját jelentik. Kétrétegű papírból készülnek, nagyon strapabíróak, 20 kg-ig biztosan terhelhetőek. A lakás bármely pontján hasznát vehetjük a zsákoknak: a gyerekszobában játéktároló, az előszobában cipő-, csizma-, esernyőtartó, a dolgozóban csomagolópapíroknak, kartonoknak, kézimunkázók esetében fonalaknak, textileknek; hálószobában szennyestartó, a konyhában gyűjthetjük benne szelektíven a papírt, műanyagpalackokat, és még hosszan sorolhatnánk, hiszen annyi CUCC van minden otthonban. Mi természetesen elsősorban babaszobába ajánljuk. Elérhetőek többféle színben (pink, sárga, bézs, világoskék, sötétkék, menta és szürke), vidám csillagokkal, pöttyökkel és felhőkkel.

A CUCC cekkere pedig nemcsak praktikus bevásárlószatyor, hanem stílusos lakberendezési kiegészítő is.
Ha cipelésre használod, nagyon szuper, mert kis helyen is elfér, de mégis elbír akár 7-8 kg súlyt is.
A lakásban pedig használhatod különböző dolgok, játékok, kallódó tárgyak tárolására – stílusosan, akár egy That's Mine fali akasztóra lógatva.

Ahogy a többi babyberry termék is, úgy a CUCCok is itthon készültek, hazai iparművészek és tervezők bevonásával, mind-mind kiváló minőségben, kis szériában, manufakturális keretek között.

Rendezés: