Termékek Menü
0

KidWild kollekció

"Szeretjük azt a világot, ahol a gyerekek tisztán, vadon és szabadon élhetnek. Káros méreganyagoktól, festékektől és rovarirtószerektől mentesen. Csupa környezetbarát, őszinte termékkel, szuper puha anyagokkal és játékos mintákkal körülvéve, amik mind-mind inspirálják a képzelőerőt."

Skandináv minimalizmus

A KidWild ágyneműit és kiegészítőit a dizájnhoz értő szülők számára fejlesztette, akik több rugalmassággal, stílussal és vidámsággal szeretnék dekorálni gyerekeik szobáit. A KidWild skandináv ihletésű termékei trendi színekben és fenntartható textilekből készülnek abból a célból, hogy tökéletesen illeszkedjenek egy mai modern otthonba – segítségével Te is kialakíthatsz egy biztonságos és igazán különleges teret gyermeked számára.

100% organikus

A KidWild tiszteletben tartja bolygónkat és annak minden lakóját lakóit. Elhivatott, hogy csakis a legmagasabb minőséget és kényelmet biztosítsa minden termékével, és határozottan visszautasít bármiféle visszaélést, ami a gyerekek egészségét vagy biztonságát kockáztatná. Pontosan ezek miatt készülnek a KidWild termékek környezetbarát és organikus alapanyagokból, amik nem tartalmaznak káros méreganyagokat, festéteket vagy rovarirtószereket. És ebben nem ismernek kompromisszumot. Semmilyen körülmények között.

Innovatív szabadon variálható dizájn

Egy gyerek hangulata, személyisége és érdeklődése folyamatosan változik, ezért képesnek kell lennünk arra, hogy spontán változtassunk a szobáján az ő kedve, érzelmei vagy épp az évszaknak megfelelve. A KidWild modern mintái, vidám színei pontosan ezt segítik elő, hogy szabadon lehessen a kollekció termékeit egymással kombinálni annak érdekében, hogy kialakíthassad a saját ízlésednek megfelelő enteriőrt és akár többféle hangulatot teremthess.

Rendezés: