Webáruházunkban cookie-kat (sütiket) használunk a még jobb felhasználói élmény érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkban elolvashatod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Köszönjük!
Termékek Menü

Kids&Bees

A Kids&Bees termékeket Varga Eszter tervezte, a textileken saját illusztrációi jelennek meg: a tündéri állatok és a pasztell színvilág mindannyiunkat elbűvölnek! "Mindenből a legjobbat akartam, kerestem, kutattam, megtaláltam a tökéletes alapanyagokat, a legszebb, legpuhább textileket, a környezet és bababarát technikákat. A tervezéstől a varráson át a legutolsó lépésig mindent saját kezűleg készítek, igyekszem minden darabba beletenni a szívemet, lelkemet. Így született meg a Kids&Bees: célom, hogy minden babának egy tökéletes, különleges világot hozzak létre!"

Rendezés:
Kövess minket a facebookon!
Ajándékutalvány
Babaszoba hírek
Imádjuk a debaba KRAFT termékeket, és most még jobban megéri debabát vásárolni, ugyanis DUPLA AKCIÓVAL kedveskedünk Nektek!
Folytatódik interjú sorozatunk, ahol ezúttal egy jól ismert blogger/vlogger válaszol kérdéseinkre.
Mindig csodálatos, ha egy család áll egy márka mögött, és ezen brandek táborába tartozik a debaba KRAFT is, ami párnákat, printeket, kreatív és fejlesztő játékokat egyaránt kínál. A két alapítónak, a házaspár Pataki-Gilányi Nórának és Pataki Gyurinak szegeztük kérdéseinket, így azt is megtudtuk, honnan ered a debaba KRAFT márkanév.