Termékek Menü
0

Textil tároló

A Pastel Baby kollekcióból sem hiányozhatnak a népszerű babyberry textil tárolók. És hogy miért szeretitek olyan nagyon? Mert vidámak, praktikusak, sokféleképpen variálhatóak, és nagy segítséget jelentenek az esztétikus rendszerezésben a babaszobában, gyerekszobában. Tárolhatod benne a pelenkázáshoz szükséges kellékeket, kisebb játékokat vagy a gyerekek kincseit. Hidd el, mindig lesz mivel megtölteni!

Kívül hófehér vastag vászonból készültek, míg belül menta és szürke, csillagos és pöttyös 100% pamut textilekkel béleltük őket. Ráadásul a tárolók magasságát szabadon állíthatod, letekerve a benne tárolt tárgyakhoz tudod igazítani a méretét. Sőt, ha még színesebb tárolóra vágysz, akár ki is fordíthatod! Elérhetőek háromféle méretben és négyféle mintával, hogy úgy variálhassad őket egymással, ahogy csak szeretnéd!

Ahogy a többi babyberry termék is, úgy a textil tárolóink is itthon készültek, hazai iparművészek és tervezők bevonásával, mind-mind kiváló minőségben, kis szériában, manufakturális keretek között.

Rendezés: