Webáruházunkban cookie-kat (sütiket) használunk a még jobb felhasználói élmény érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkban elolvashatod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Köszönjük!
Menü

MAGUNKRÓL: a babyberry története

Honnan indult a babyberry? Mi áll a háttérben? Itt eláruljuk Neked a babyberry elindulásának titkát.
Ha kíváncsi vagy, olvass tovább! >>>

Minden akkor kezdődött, amikor Luca Sárával terhes lettem. Amikor leendő kisbabánk szobáját szerettem volna berendezni, akkor szembesültem vele, hogy ez egy sokkal nagyobb kihívásnak ígérkezik, mint sejtettem. Bababoltról bababoltra járkáltam, de valahogy sehol sem találtam meg az igazit... Az volt az álmom, hogy a babaszoba minden egyes darabja passzol egymáshoz, és ezáltal tökéletes harmóniát teremtek. És mivel az elképzelésemhez tartottam magam, végül saját magam rendeztem be a szobát és készítettem el a dekorációt. Mindez 2012-ben történt, de csak 2 évvel később döntöttem úgy, hogy saját vállalkozásba kezdek: akkor hoztam létre a a babyberry-t, azoknak kismamáknak, anyukáknak, akik szintén szeretnék stílusosan, harmóniában berendezni gyerekeik szobáját. Akik számára fontos, hogy jó minőségű, kézzel készített darabok kerüljenek az otthonaikba, nem feltétlenül arctalan tucat termékek. A babyberry babaszobák legfontosabb értékei: a minőség, a dizájn és a harmónia. Az általunk megálmodott terekben gyönyörűen passzolnak egymással a kiegészítők, de mégsem uralkodnak: letisztultak és vidámak. És időközben a babaszoba kiegészítőkön kívül megjelentek egyéb saját tervezésű baba-mama termékeink is a babyberry kínálatában, a legnagyobb sláger termékünk a szoptatós kendő lett, ami abszolút hiánypótló itthon: hiszen nem csak funkciójában praktikus, de egyszerre diszkrét és elegáns is, amire a mamik visszajelzései alapán nagyon nagy szükség volt.

A babyberry márka megalkotásakor végig arra törekedtem, hogy valós igényekre minőségi megoldást tudjak javasolni. Minden egyes termék mögött rengeteg gondolkodás, tervezés, tesztelés áll, és végig azt tartottam szem előtt, hogy a minőségi alapanyagokat úgy ötvözzük kreatív ötletekkel, hogy a végén harmonikus, szerethető megoldások születhessenek.

Bízom benne, hogy a babyberry termékek Neked, Nektek is legalább annyi örömet nyújtanak majd, mint amit én éreztem az álmom megvalósítása során!
Katona Eszter (fotó: AgiSzabo Photography)

Tudj meg még többet rólunk!

> Rólunk írták: Itt megnézheted azokat a cikkeket, blog bejegyzéseket, interjúkat, amik a babyberry-ről szólnak, és mi nagyon büszkék vagyunk rájuk!
> Ti küldtétek: Összegyűjtöttük azokat a véleményeket és fotókat, amik a legközelebb állnak a szívünkhöz.
> A Little Stars kollekció születése: Tovább bővült a babyberry kínálata, megszületett a népszerű csillagos kollekciónk
1 éves lett a babyberry: Személyes jellegű visszatekintésem a babyberry első 1 évére
> Így szeretitek a szoptatós kendőinket:
Ti írtátok – vásárlói visszajelzések, vélemények Tőletek, nekünk

 

Elérhetőségeink:
My babyberry Kft.
+36 70 319 9824 (hétköznap 9 és 17 óra között)
babyberry és barátai showroom1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 25.

babyberry@babyberry.hu
1122 Budapest, Maros utca 24.
Cégjegyzékszám: 01-09-192894
Adószám: 24982795-2-43

Tartalomhoz tartozó címkék: magunkról