Webáruházunkban cookie-kat (sütiket) használunk a még jobb felhasználói élmény érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkban elolvashatod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Köszönjük!
Termékek Menü

A Little Stars kollekció születése

Már elég régóta motoszkált a fejemben a csillagos gondolat, de sok inspirációt kellett gyűjtenem ahhoz, hogy tökéletesen összeálljon a kép. Elmesélem most Nektek a Little Stars kollekció születését a legelső gondolatoktól egészen a megvalósításig!

Mint a babyberry márka megálmodója és megalapítója, hivatalból is figyelem a babaszobás trendeket, sokat bújom a Pinterestet és az Etsy-t – de persze mindezt szívesen teszem, hiszen rengeteg csodára lehet bukkanni ezeken a közösségi oldalakon. Ráadásul én is babát várok, hamarosan megszületik Luca Sára kistestvére, Samu, így még egy indokkal több, hogy gyűjtsem az ötleteket. Ahogy a korábbi 3 kollekció (City Life, I Love Books és So Gold) megszületését is rengeteg kutatómunka és előkészület előzte meg, úgy volt ez a Little Stars esetében is, mire megtaláltam azt az irányt, ami méltó folytatása a márka eddigi életének és illeszkedik a babyberry megalapításakor lefektetett alap koncepcióhoz.

Tudtam, hogy a csillagot, mint motívumot szeretném felhasználni, mert annak formavilága és hangulata is ugyanúgy illik egy kislány, mint egy kisfiú szobájába. Mert igen, továbbra is szerettem volna egy olyan kollekciót megalkotni, ami szakít a kisfiús-kislányos sémákkal és nem kategorizál – bevallom, ezt a szándékomat az is megerősítette, hogy kislányunk szobájába hamarosan a kisöccse is beköltözik, és ez rávilágított arra, hogy a legtöbb hagyományos babaszoba kollekció nem alkalmas ellenkező nemű testvérek közös szobájának kialakítására. A csillag forma viszont tökéletes megoldást nyújt erre is: egyszerű, de mégis szerethető bárki számára, kedves asszociációkat ébreszt, ráadásul segít ráhangolódni az éjszakára és a nyugodt alvásra is. A csillagok így jó választásnak tűntek egy közös, fiú-lány kollekció megalkotásához, ami mégsem annyira gyerekes, hiszen a legtöbb felnőtt ugyanúgy szereti ezt a formát, mint a gyerekek.

A forma mellett a másik nagyon fontos szempont egy kollekció megtervezésénél a megfelelő színvilág megteremtése. Ez sem volt könnyű feladat, ráadásul nem elég csak fejben megszületnie az elképzelésnek, utána jön a kutatómunka, hogy a tervekhez megfelelő alapanyagokat is találjunk minőségben, színben, formában. Ez a mostani alkalommal is rengeteg időt és energiát igényelt, de amikor felfedeztem a későbbi Little Stars kollekció alapjául szolgáló textileket, azonnal tudtam, hogy megvan az igazi! Minden szempontból illeszkedtek az elképzeléseimhez, úgyhogy berendeltem a mintákat, és elkezdődött a tervezgetés élesben is. A színek összeállításában és párosításában a pasztellek letisztult világa és a cukorkák, fagyik vidám hangulata inspirált, de nagyon vigyáztam, hogy megmaradjon az egyensúly és ne vigyük el a kollekciót túlságosan habos-babos irányba. Így került fel a palettára a pink, a pasztell sárga és a kék mellé a bézs szín is. És ha egy kis kulisszatitokra is kíváncsiak vagytok, akkor elárulom, hogy a kollekció bővítése is tervbe van véve további csodálatos színekkel!

Végül, de nem utolsó sorban, fontos szempont volt a kollekció tervezésekor, hogy szerettem volna meghagyni a szülőknek a szabadságot, hogy szabadon alakítsák a szoba hangulatát: ha szeretnék, akár berendezhetik egy színnel is (kisfiús kékre, kislányos pinkre, natúr bézsre vagy épp vidám pasztell sárgára), és mellette mindenképpen szerettem volan megadni a lehetőséget a kreatív szín-imádók számára, hogy maguk kombináljanak, és saját ízlésüknek megfelelően helyezzék el a hangsúlyokat a szobán belül. A Little Stars kollekció számára készült fotókon be is mutatunk néhány variácót: letisztult kék-bézs fiúcska szoba, igazi csajos pink-sárga szoba és egy igazán univerzális, cukorka hangulatú sárga-pink-kék vegyes szoba – de ezek mellett még számtalan lehetőség nyílik a szülők számára, hogy a Little Stars kollekció segítségével saját ízlésüknek megfelelően, harmonikusan rendezzék be a babaszobát. Nektek melyik a kedvenc összeállításotok?

      

Hálás köszönet a gyönyörű fotókért és stylingért Horváth Anikónak és a Fényfotónak!

Ha van kedved, iratkozz fel a babyberry hírlevélre itt, hogy ne maradj le hasznos cikkeinkről, újdonságainkról, akcióinkról!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
Kövess minket a facebookon!
Ajándékutalvány
Babaszoba hírek
Imádjuk a debaba KRAFT termékeket, és most még jobban megéri debabát vásárolni, ugyanis DUPLA AKCIÓVAL kedveskedünk Nektek!
Folytatódik interjú sorozatunk, ahol ezúttal egy jól ismert blogger/vlogger válaszol kérdéseinkre.
Mindig csodálatos, ha egy család áll egy márka mögött, és ezen brandek táborába tartozik a debaba KRAFT is, ami párnákat, printeket, kreatív és fejlesztő játékokat egyaránt kínál. A két alapítónak, a házaspár Pataki-Gilányi Nórának és Pataki Gyurinak szegeztük kérdéseinket, így azt is megtudtuk, honnan ered a debaba KRAFT márkanév.