Webáruházunkban cookie-kat (sütiket) használunk a még jobb felhasználói élmény érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkban elolvashatod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Köszönjük!
Menü

Gyerekasztalok és kis székek, amiket mindenki imádni fog

Biztonságos, kényelmes és emellett hihetetlenül esztétikus is? Egyik szempontról sem kell lemondanunk, ha a tökéletes asztalt és kis székeket keressük a gyerekszobába.

Miért fontos, hogy alaposan átgondoljuk, milyen gyerekasztalt választunk?

Könnyes búcsút vettünk a nyártól, hiszen hivatalosan is beköszöntött az ősz, ezzel pedig a bölcsödék, az óvodák és az iskolák is megnyitották kapuikat. Mit jelent ez egy szülő életében? Keserédes rádöbbenést, hogy újból elrepült 365 nap és a csöppségek évről-évre nagyobb lépést tesznek az önállóság felé. Ehhez természetesen arra is szükség van, hogy készségeik és tudásuk fejlesztéséből mi is kivegyük a részünket. Ami nem csak abból áll, hogy együtt gyakorlunk velük és segítünk nekik a különböző feladatok elvégzésében. Egy apró, de annál fontosabb része, hogy olyan környezetet teremtünk nekik, ahol az alkotás során kiélhetik kreatív energiáikat, nyugodtan tanulhatnak. Egyszóval: meg kell találnunk a tökéletes gyerekasztalt, valamint a kényelmes és praktikus kis székeket. 

Biztosan te is tudod, hogy a gyerekbútorok kiválasztása során van néhány fontos szempont, amit mindig szem előtt kell tartanunk. Alapvető elvárás, hogy a kialakítása baba- és gyerekbarát legyen. Vagyis át kell gondolnunk, milyen alapanyagok jöhetnek szóba (a fa például szinte mindig nyerő, a fémeket viszont érdemes kerülni) és azt is ellenőriznünk kell, használtak-e olyan adalékanyagot a gyártás során, ami irritációt okozhat. Ha ezek megvannak, áttérhetünk arra a kérdésre, mennyire biztonságos, stabil, praktikus és kényelmes az adott bútor kialakítása. Az asztalok és székek esetében ez hatványozottan igaz, hiszen egy rosszul megválasztott termék nemcsak kellemetlenné teszi az ülést, hanem gerincproblémákat is okozhat. Végül az esztétikai szempontok is előtérbe kerülhetnek.

gyerekasztal és kis szék

Miért válaszd a babyberry termékeit?

Szerencsére neked már nem kell ezzel fáradoznod, ha a babyberry kínálatából választasz. Hiszen csak olyan gyerekaszatalokat és székeket találhatsz nálunk, amelyek megfeleltek ezeknek a kritériumoknak. Tehát neked csak meg kell találnod a kedvenceid, illetve lemérned, tudsz-e elegendő helyet biztosítani a bútoroknak a gyerekszobában vagy a nappaliban.

A webshopban, illetve a showroomban a MyMiniversum és a JaBaDaBaDo termékei elérhetők. Mindkét márka a skandináv minimalizmust képviseli, amelynek alapja a letisztultság és a funkcionalitás. A svéd JaBaDaBaDo kis asztala két színben, a székekkel együtt kapható. Fenyőfából készültek és 100% méreganyagmentes vízbázisú festékkel kezelték őket, ráadásul az asztal és a székek felülete is kapott egy extra lakkozást, hogy jobban ellenálljanak a karcolódásnak. Ez a tisztításukat is egyszerűbbé teszi, mindössze egy nedves ronggyal kell áttörölnöd őket, ha eltávolítanád a szennyeződéseket.

A MyMiniversum azok számára álmodta meg termékeit, akik a letisztult stílust egy kis játékossággal ötvöznék. A felhő alakú asztalhoz különleges – nyuszi, maci, korona vagy felhő formájú – háttámlával ellátott székek párosíthatók. Természetesen a MyMiniversum termékeire is igaz, hogy fából készültek és csak EU szabványnak megfelelő környezetbarát festékkel kezelték őket. 

A babyberry-nél megvásárolható gyerekasztalok és kis székek pontos paraméteréről itt minden információt megtalálsz!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog