Webáruházunkban cookie-kat (sütiket) használunk a még jobb felhasználói élmény érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkban elolvashatod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Köszönjük!
Menü

Megújultak a Cotton Ball Lights gömblámpák

Dekoráció, hangulatvilágítás, éjjeli fény – a Cotton Ball Lights gömblámpái mindhárom területen megállják a helyüket. Nem véletlen, hogy olyan sokan tették már le voksukat egy-két gömblámpa füzér mellett, hiszen ez a termékünk a gyerekszobában, a nappaliban és igazából a lakás bármely helyiségében remekül mutat. Nappal egyszerű dekorációként csinosítják otthonunkat, ám az est leszálltával egy gombnyomásra hangulatvilágításként vagy éjjeli fényként funkcionálnak.

A pamutból készült gömblámpák belsejében egy-egy LED izzó rejlik, ami bekapcsolva finom, szolid fényt ad. A színkombinációk száma végtelen, csak képzeleted szabhat határt annak, milyen színeket párosítasz egymással. Segítségképpen a babyberry webshopjában megtalálsz néhány előre összeállított szettet, amik között fiús, lányos és uniszex színkombinációk is megtalálhatók. Természetesen ez csak irányadás, bármelyik szín kicserélhető egy másik árnyalatra, vagy akár egy teljesen egyedi gömblámpa füzért is összeválogathatsz magadnak. Mi általában 4-5 különböző színt szoktunk ajánlani, de ha úgy tartja kedved, kevesebbet vagy többet is nyugodtan kombinálhatsz.

Ha a színvilág nagyjából összeállt a fejedben, akkor sem vagyunk még kész! Ideje eldönteni, hány darabos füzért szeretnél hazavinni, hiszen a gömblámpákhoz 10, 20 vagy 35 darabos izzósor is választható. A régi izzósorokat lecseréltük egy környezetkímélőbb megoldásra: az új verzió USB végződéssel készül. Tehát csak egy általános adapterre (például telefontöltő) vagy egy power bankra lesz szükséged és a gömblámpa füzér máris készen áll a beüzemelésre: így a gömblámpa 2 az 1-ben működik, és Te döntöd el, hogy elektromos hálózatról szeretnéd üzemeltetni vagy USB töltőről. Ha nincs otthon USB átalakítód, akkor tőlünk adaptert is vásárolhatsz mellé: ennek az ára 1.000 forint és a legördülő menüben tudod kiválasztani. Fontos, ha ezt nem teszed meg, akkor az adapter nem kerül bele a csomagodba!

A Cotton Ball Lights gömblámpa füzérek nagy előnye a többi hasonló termékkel szemben, hogy bármikor könnyen átalakíthatók. Meguntál egy színt, esetleg átalakítottátok a lakást? Semmi gond, hiszen elég a gömbök sorrendjét átrendezni vagy 1-2 árnyalatot kicserélni egy másikra és a füzéred tovább ékesítheti a szobát. Mi ez, ha nem hosszútávú befektetés?

A gömblámpák szettben és külön-külön is megvásárolhatók. A szett tartalmazza az általad választott gömböket, izzósort, egy plexi díszdobozt és egy használati utasítást, amin az is szerepel, hogyan kell a gömböket az izzósorra felhelyezni. Valamint lehetőség van arra is, hogy a gömböket izzósor nélkül, darabonként vidd haza, de ez az állítás fordítva is igaz.

Szettek ára (gömblámpák + izzósor + plexi díszdoboz)
10 darabos: 4.450 forint
20 darabos: 6.950 forint 
35 darabos: 10.950 forint
Plusz adapter: 1.000 forint
Gömbök külön-külön: 230 forint / darab

Válogass Te is a különböző színkombinációk között online vagy a babyberry showroomban, de ha nagyon kreatívnak érzed magad, állítsd össze saját egyedi gömblámpa füzéredet! Ha bármilyen kérdésed felmerül, akkor keress minket bátran a babyberry@babyberry.hu címen, ahol mindenben segítségedre leszünk!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog