Webáruházunkban cookie-kat (sütiket) használunk a még jobb felhasználói élmény érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkban elolvashatod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Köszönjük!
Menü

Kids&Bees – újabb magyar márkával bővült a kínálatunk

Stúdiónak indult, végül saját márka lett belőle. Ismerjétek meg közelebbről a Kids&Bees-t és az összetéveszthetetlenül cuki állatkáit!

A babyberry webshop kínálata egy újabb magyar márkával lett gazdagabb. Mindig örömmel fedezzük fel a hazai piacon fellelhető zseniális tervezőket és a legjobbakat igyekszünk Nektek is bemutatni. Az egyedi, különleges dizájn mellett nagyon fontos számunkra a minőség és a bababarát kivitelezés is – ezekből a feltételekből nem engedünk. Nem olyan régen bukkantunk rá a Kids&Bees termékeire, amikbe első látásra beleszerettünk, így nem volt kérdés, hogy szeretnénk, ha Varga Eszter is csatlakozna a kis csapatunkhoz.

Varga Eszter és a Kids&Bees története nem olyan rég kezdődött, de a márka azonnal hatalmas rajongótáborra tett szert. Nem is csoda, hiszen az egyedi, kézzel rajzolt illusztrációk prémium minőségű termékek formájában kerülnek a gyerekszobákba. Eszter fejében a kezdetekben egy stúdió rajzolódott ki, hiszen mesés illusztrációival szerette volna megörvendeztetni a gyerekeket és a szülőket. Ám a grafikák elkészítése után azon kapta magát, hogy hasonlóan nagy örömmel keresi a legjobb minőségű textileket és a kivitelezés folyamatát is nagyon élvezte. "Mindenből a legjobbat akartam, kerestem, kutattam, megtaláltam a tökéletes alapanyagokat, a legszebb, legpuhább textileket, a környezet és bababarát technikákat. A tervezéstől a varráson át a legutolsó lépésig mindent saját kezűleg készítek, igyekszem minden darabba beletenni a szívemet, lelkemet. Így született meg a Kids&Bees: célom, hogy minden babának egy tökéletes, különleges világot hozzak létre!"

Az elsőre talán ügyetlennek tűnő, gyermeki rajzokra hajazó állatfigurákat pont tökéletlenségük miatt lehetetlen nem imádni. A kerekded formák, a túlzó részletek és az imádnivaló arcocskák története Eszter vázlatfüzetében kezdődik. A kismillió vonalrajz közül csak néhány jut el a következő lépésig, ami a minták digitális kidolgozása. "A digitális padon valahogy minden a helyére kerül, minden és mindenki megkapja a végső helyét, a kerek pufi formáját és a színét". A minták kiválasztása után Eszter a nyomda felé veszi az irányt, ahová a gondosan kiválogatott alapanyagokat is magával viszi. A munkafolyamat végül a műhelyben fejeződik be, ahol a szabásminta készítéstől az utolsó öltésig mindent Eszter csinál. Az így megszületett termékekben az ő szíve-lelke is benne van – ez a takarókon, a hálózsákokon, a párnákon és a babafészkeken is jól látszik.

Ugyan a márka tervezőjének még nincsenek gyerekei, de a játékos formák mégsem állnak messze tőle. "A lelkem mélyén kicsit megmaradtam én is gyereknek, elképesztően tudok lelkesedni dolgokért, imádom a meséket, a kedves dolgokat, és persze rajzolni... innentől egyértelmű volt, hogy mit is szeretnék csinálni és ki az én célközönségem". A mintákat vizsgálva a legkülönfélébb állatokat fedezhetjük fel a textileken és a falmatricákon. A nyuszit, a rókát vagy a macit valószínűleg egyetlen picinek sem kell már bemutatni, de kevésbé megszokott figurák is bőven akadnak Eszter tervein: a tatu személyes kedvence (amiből még kutyusának is varrt egy-két dolgot), de mi a mosómaciért, a borzért és az őzikéért is odáig vagyunk.

A babyberry webshopjában jelenleg két kollekció érhető el: a Kids in a Pastel World és a Szuperhős. Az előbbiben a legszebb pasztell- és fagyiszínekben pompáznak a tündéri állatok, amíg az utóbbiban igazán kontrasztos, fekete-fehér termékeket találunk. Eszter elmondása szerint rajong a harsány színekért, így egy kicsit mindig vissza kell magát fognia, amikor a végső árnyalatokat választja ki. A világosabb árnyalatok mellett nemcsak azért döntött, mert ez felel meg a legújabb trendeknek, hanem ezeket sokkal praktikusabbnak találja. Így jóval kisebb az esély arra, hogy a kiválasztott termékek nem passzolnak egymáshoz. A szuperhősös kollekció monokróm színei a skandináv stílus rajongóinak nagy kedvencei, de arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy a csecsemők sokkal könnyebben ismerik majd fel a formákat a kontrasztos színeknek köszönhetően.

Ismerjétek meg a Kids&Bees termékeit, válogassatok kedvetekre a webshopban vagy a babyberry showroomban az egymáshoz passzoló fekete-fehér párnákfalmatricáktakarókbabafészkek és hálózsákok között! És ha bármilyen kérdéssel vagy egyedi kéréssel fordulnátok hozzánk, akkor bátran vegyétek fel velünk a kapcsolatot a babyberry@babyberry.hu e-mail címen.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog