Webáruházunkban cookie-kat (sütiket) használunk a még jobb felhasználói élmény érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkban elolvashatod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Köszönjük!
Kategóriák

Blog

Víz napja akció: 15% kedvezmény minden kék és zöld termékre!

Víz napja akció: 15% kedvezmény minden kék és zöld termékre!

Víz napja akció a kék, zöld, menta, türkiz és petrol termékekre! Idén víz napjára egy rendhagyó akciót hirdetünk, ami a víz színeit kedvelő gyerekeknek és szüleiknek kedvez. Március 22-től 24-ig 15% kedvezménnyel vásárolhatod meg ezen árnyalatú termékeinket a VIZ15 kuponkód használatával.
Valentin-napi akció: 15% kedvezmény minden rózsaszín termékre!

Valentin-napi akció: 15% kedvezmény minden rózsaszín termékre!

Valentin-napi akció a rózsaszín, mályva és barack termékekre! Idén Valentin-napra egy rendhagyó akciót hirdetünk, ami a rózsaszínt, mályvát és barackot kedvelő gyerekeknek és szüleiknek kedvez. Február 14-én és 15-én 15% kedvezménnyel vásárolhatod meg ezen árnyalatú termékeinket a VALENTIN kuponkód használatával.

9 éves lett a babyberry, ünnepelj velünk!

9 éves lett a babyberry, ünnepelj velünk!

Hosszas tervezés és előkészítés után 2015 januárjában indult el a babyberry – tarts velünk, ünnepeljük együtt a márka 9. szülinapját!

Bár általában a szülinapost szokták megajándékozni, én mégis jobban szeretek adni, mint kapni: ezért a babyberry 9. születésnapját is úgy ünneplem, hogy Titeket leplek meg sokféle különleges kedvezménnyel!

2023 kedvencei - TOP10 termék

2023 kedvencei - TOP10 termék

Lassan kezdődik ez az év, de reméljük, annál több jó dolgot tartogat! Kíváncsi vagy a tavalyi év legkedveltebb babyberry termékeire? Az alábbi cikkben bemutatjuk a 2023-as közönségkedvenceket. Köztünk van a Tiéd is?
BLACK FRIDAY 2023

BLACK FRIDAY 2023

Évente egyetlen egyszer, kizárólag a Black Friday alkalmából tudsz 15% kedvezménnyel vásárolni a babyberry webáruház teljes választékából – ezt a lehetőséget semmiképpen se hagyjad ki, vásárold meg most, amire már régóta vágysz!
Nyári akció: -5-15%

Nyári akció: -5-15%

Megújultunk és ezt szeretnénk most Veled együtt megünnepelni! Ennek örömére hoztam Nektek egy különleges akciót: augusztus 1. és 15. között MINDEN termékünkre 5-15% kedvezmény jár. Hogy pontosan mennyi, az csak rajtad múlik! ;) Kínácsi vagy a részletekre? Olvass tovább!
Miben aludjon a baba nyáron?

Miben aludjon a baba nyáron?

Hamarosan beköszönt a nyár, ezért érdemes felszerelkezni néhány remek minőségű, vékony takaróval és könnyű hálózsákkal. Olvasd el, mi miket ajánlunk!
Ajándék ötletek babáknak – TOPLISTA

Ajándék ötletek babáknak – TOPLISTA

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy babalátogatóba menni édes teher. A gyermekszületés nagy öröm, a kisbabák pedig elbűvölőek; de a tökéletes ajándék megtalálása gyakran dilemmát okoz, mert a szülők és a nagyszülők már mindent megvásároltak a csöppség megérkezése előtt. Persze ez a kis kihívás senkit sem tántorít el, hiszen ki ne szeretne egy púderillatú, szuszogó csecsemőt a karjaiban tartani. Ilyenkor felidéződik bennünk a saját gyermekünk születése, vagy ha még nincs, bepillantást nyerhetünk ebbe a csodába. 

Gyerekszoba dekorációk – Mi kerüljön a falra?

Gyerekszoba dekorációk – Mi kerüljön a falra?

Üres és unalmas nagy falfelület, amelybe egy kis életet lehelnél? Egy apró folt vagy falfestési hiba, amelyet el kell takarnod? Esetleg az éppen készülő gyerekszoba légkörét szeretnéd otthonossá és kicsit egyedibbé varázsolni? Vagy csak egy minimális felfrissítésben gondolkodsz, de nem vágnál bele egy nagyobb átalakításba? Ezekre mind megoldást nyújt néhány különleges fali dekoráció, amely egy pillanat alatt hangulatossá teszi a gyerekszobát.
 

SZABADSÁGRA MEGYÜNK április 14-ig

SZABADSÁGRA MEGYÜNK április 14-ig

Úgy éreztük, hogy most szükségünk van egy kis feltöltődésre, ezért április 14-ig szabadságon leszünk. Ebben az időszakban is zavartalanul működik a webáruház, szeretettel fogadjuk a rendeléseiteket, mindössze a szállítások fognak szünetelni. Cserébe egy kis ajándékkal készülünk, hogy megköszönjük a türelmeteket!