Webáruházunkban cookie-kat (sütiket) használunk a még jobb felhasználói élmény érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkban elolvashatod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Köszönjük!
Menü

Biztonságos és zavartalan szállítás a korona vírus idején is

Mi is hiszünk benne, hogy mindannyiunk érdeke az összefogás, hogy közös erővel minél hamarabb átvészelhessük ezt a nagyon nehéz és megterhelő időszakot. Természetesen mi a babyberry-nél is megteszünk mindent, betartjuk az összes előírást, sőt magunkra még szigorúbban is alkalmazzuk, hiszen a Ti egészségetek nagyon fontos számunkra is!

A jelenlegi szabályozás ugyan lehetővé tenné, hogy továbbra is nyitva tartson a showroom, de mi úgy döntöttünk, hogy amíg a helyzet megkívánja, csak előre egyeztetett időpontban tudtok jönni hozzánk, hogy egyszerre maximum egy vásárló tartózkodhasson nálunk és így elkerüljük, hogy egymással találkozzatok. Természetesen a showroomban minden higiéniai előírást betartunk és ha eljöttök hozzánk, van lehetőségetek kezet mosni és fertőtleníteni is.
Fontos, hogy a személyes vásárláson kívül az online rendelés teljesen zavartalanul működik! Ráadásul a GLS futárszolgálat és a Csomagküldő.hu is biztosítja számotokra az érintésmentes csomagkézbesítést, amennyiben előre kifizetitek a rendeléseteket az online vásárlás folyamán.

Tudnivalók a GLS futárszolgálattal való kiszállításról

A koronavírus egyre gyorsabb terjedése miatt, a GLS fontosnak tartja, hogy óvja az emberek egészségét, miközben biztosítja a csomagok időbeni kiszállítását. Ebből kifolyólag az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlása alapján különféle intézkedéseket, megelőzéseket hajtott végre, melyeket naponta ellenőriz és szükség esetén rövid időn belül módosít.

A vírus okozta körülményekre való tekintettel bevezetésre került az érintés nélküli kézbesítés, ami a babyberry webáruházban feladott csomagokra is vonatkozik. Ezzel a szolgáltatásunkkal szeretnénk biztonságosabbá tenni a csomagkézbesítési folyamatot: ennek köszönhetően a csomag átvételét nem szükséges a futárnál található kézi szkenneren aláírással igazolni, helyette a kézbesítő futár rögzíti az átvétel tényét egy speciális kóddal. Fontos, hogy ez a megoldás csak a szkennerrel történő fizikai érintkezésre vonatkozik, tehát sem a készpénzes, sem a bankkártyás fizetést nem érinti! Vagyis az érintés nélküli kézbesítést kizárólag az előre (bankkártyával vagy utalással) kifizetett rendelésekre vonatkozik, az utánvételes csomagokra a helyszíni fizetés miatt NEM!

Vállalati megelőzés:

  • A szükséges higiéniai teendőkről minden GLS munkatárs, szállítási partner és futár részletes tájékoztatást kapott.
  • A GLS iroda és az üzem több pontján kézfertőtlenítőt, eldobható papírtörölközőt helyezett ki. A depók a futárjaikat kézfertőtlenítővel látják el, valamint a futároknál lévő scannerek fertőtlenítésére szolgáló törlőkendőket is kapnak.
  • Amennyiben az alkalmazott a vírusfertőzés első jeleit mutatja, akkor a GLS vezetése kéri, hogy azonnal forduljon orvoshoz.
  • A vállalat folyamatosan figyelemmel kíséri a releváns fejleményeket, és haladéktalanul gondoskodik a szükséges intézkedésekről.

A GLS hisz a felelősségteljes magatartásban, ezen egyszerű alapelvek betartásával sikeresen megelőzhető, vagy csökkenthető a fertőzés kockázata.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog