Webáruházunkban cookie-kat (sütiket) használunk a még jobb felhasználói élmény érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkban elolvashatod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Köszönjük!
Menü

Sok szeretettel bemutatjuk a legújabb, Pure Love kollekciónkat

Hetek, sőt, hónapok óta várom, hogy végre bemutathassam Nektek a babyberry legújabb kollekcióját, amit a természetes, tiszta szeretet ihletett: a Pure Love kollekció tervezése során azt az őszinte, finom érzést szerettük volna tapinthatóvá tenni, amit igazán csak egy szülő érezhet a babája iránt.

Rengeteg tervezés, tesztelés, gondolkodás és szervezés van a háttérben, és néha már azt hittem, sosem jön el ez a nap... de így visszanézve azt gondolom, megérte ez a sok munka és fáradság, mert egy igazán szerethető, tiszta és kifinomult kollekció született. Fogadjátok szeretettel!

A Pure Love kollekció termékei 5 gyönyörű színben készültek, egymással harmonizáló, finom anyagokból: a klasszikus hófehér, a népszerű szürke, a kifinomult halvány mályva, az elegáns éjkék és a különleges zuzmózöld színek közül biztosan mindenki megtalálja a szívéhez leginkább passzolót. A kollekcióban a kifinomult anyagok mellett nagyon figyeltünk az apró részletekre, hogy a termékek ne csak szemet gyönyörködtetőek, de praktikusak is legyenek: felhasználtuk az elmúlt 5 év tapasztalatát, hogy a családok számára a babyberry legjobbját nyújthassuk.

A kollekcióban megtalálható a friss szülők egyik kedvence, a babafészek, amit kivehető, mosható fekvőbetéttel tettünk igazán praktikussá. Terveztünk a rácsoságy méreteihez igazodó babatakarót és hozzá passzoló lapos alvópárnát, valamint leheletfinom muszlin anyagból egy nagyobb méretű takarót is, amit használhattok pólyázáshoz, törölközőként vagy hosszú évekig könnyed nyári takaróként. A kollekcióba kétféle formájú játszószőnyeget (négyzeteset és kör alakút) is álmodtunk, amiket használhattok önmagában, de egy baba tornáztató, indián sátor vagy baldachin alatt is nagyon jól mutatnak – ráadásul mosógépben moshatóak, az aljuk pedig vízlepergetős, így akár a szabadba is kivihetitek őket. Egy új termékkel is bővült a repertoárunk: az útravaló takaró nagy sikerén felbátorodva elkészítettük az útravaló pelenkázó alátétet, amit az otthoni használat mellett akár magatokkal is vihettek a praktikus kis tároló zsákjában. A pelenkázó alátét egyik oldala puha pamut, másik oldala vízlepergetős anyagból készült, így egy mozdulattal letörölhető, a két anyag közé pedig egy vastag betétet varrtunk, hogy a babáknak minél kényelmesebb legyen rajta feküdni pelenkázás közben. A Pure Love kollekcióban a babyberry saját termékei mellett rendhagyó módon egy külsős tervező által készített termékcsalád is helyet kapott: a Crooocus márka gyönyörű horgolt kosarai és egy csodaszép szivárvány fali dísz egészíti ki a kínálatot, amik természetesen színben passzoló újrahasznosított pamut fonalból készülnek.

Ezúton szeretnék köszönetet mondani Simon Dominak, aki nemcsak a gyönyörű lakásukat adta kölcsön az enteriőr fotózásokhoz, de végig segítette a munkánkat a képek stylingolásával. Extra hálával tartozom Dominak és Galambos Julinak a csúcs jófej és türelmes fotómodellekért: Zoé, Márk és Oli, nagyon köszönöm, hogy mosolyogva és együttműködve vettétek a kéréseinket! És természetesen köszönöm a tehetséges Jágity Fanni fotográfus munkáját, a gyönyörű fotók Fanni különleges látásmódját és perfekcionizmusát dicsérik. Köszönöm a közös munkát, ami közben egyszer sem kellett stresszelnem vagy aggódnom, és így minden percét kiélvezhettem – talán ez az örömmunka kifelé is érződik a kollekción.

Nézzetek körül a Pure Love kollekció termékei között Ti is – reméljük, a tiszta szeretet ihlette termékek Nektek is sok örömet okoznak majd!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog