Webáruházunkban cookie-kat (sütiket) használunk a még jobb felhasználói élmény érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkban elolvashatod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Köszönjük!
Menü

6 éves lett a babyberry!

Pontosan 6 évvel ezelőtt indult el a babyberry, közel 1 év előkészítés után. A mai napig emlékszem a pillanatra, amikor élesítettük a webáruházat. Majd a nagy szívdobogásra, amikor beérkezett az első rendelés. Hosszú idő telt el azóta – és bár az elmúlt 1 évre más okból kifolyólag fogunk még sokáig emlékezni, én mégis igyekszem a kihívásokon túl a jó dolgokat felidézni és megőrizni. Tartsatok velem egy kis visszatekintésre!

Tavaly tavasszal debütált a Pure Love kollekciónk, amit a tiszta, természetes szeretet ihletett. A letisztult színeket, formákat és könnyű, puha anyagokat legnagyobb örömömre Ti is nagyon szeretitek az első pillanattól és a mai napig is a kedvencetek a saját termékeink közül. A kollekciót a tehetséges és csupaszív Jágity Fanni fotózta, az enteriőr fotózáshoz pedig Simon Domi otthona szolgáltatta a helyszínt, illetve a styling is Domi csodás stílusát dícséri.

Nem tudom, mivel érdemlem ki, de továbbra is számos cikk és interjú megkeresést kapok, amikre nagyon boldogan mondok igent: a legtöbben a vállalkozás hátterére kíváncsiak, és én mindig büszkén mesélek a kezdetekről, a kihívásokról, mert bízom benne, hogy ezzel induló vállalkozásokat tudok egy kicsit inspirálni. Tavaly a kedvenc beszélgetésem a Duna TV Ridikül c. műsorában zajlott, ahol egyik beszélgetőpartnerem Kádár-Papp Nóra, a Gyerünk, anyukám! alapítója volt, akinek a munkáját már régóta csodálom.

A babyberry kínálatát próbálom úgy alakítani, hogy a saját tervezésű termékeink mellett számos nagyszerű hazai tervező alkotásai, valamint világhírű külföldi márkák legszuperebb dizájn termékei között válogathassatok egy helyen. Folyamatosan figyelem a trendeket és a Ti igényeiteket, majd ezek alapján igyekszem olyan új márkákkal bővíteni a kínálatunkat, amik különlegesek, egyediek és a stílusuk könnyen összehangolható a babyberry-nél található többi termékkel. Nagy örömmel tölt el, hogy az elmúlt évben csatlakozott hozzánk 2 újabb csodálatos hazai tervező is: a Crooocus horgolt kosarait és szivárványait, valamint Szkriszi gyönyörű makraméit is megtaláljátok már nálunk. És egy régi álmom vált valóra, amikor a francia BigStuffed is igent mondott az együttműködésre: néhány hónapja a BigStuffed világszerte népszerű óriás plüssei is bekerültek a babyberry kínálatába, Magyarországon egyedüliként nálunk lehet megvásárolni ezeket a pihe-puha kultikus állatokat.

Sajnos az elmúlt egy évben sokkal kevesebbet tudtunk találkozni a showroomban és a Pici Piacon is, viszont az a rengeteg kedves e-mail, üzenet és facebook értékelés, amit Tőletek kaptam nap mint nap, kárpótolt érte! Közben az online követőtáborunk is nagyon szépen növekedett: Facebook oldalunkon már több mint 20.000-en követtek minket, míg Instagramon is átléptük tavaly a 10.000-es álomhatárt. Rengeteg együttműködésünk volt az elmúlt egy évben: ajándék termékmintát kaphattatok a HerbArtingtól és az activé FiberShake-től, nyereményjátékot szerveztünk több magyar márka közreműködésével, támogattuk az #együttahazaitervezőkért mozgalmat és a babyberry termékei feltűntek többek között Katona GittaKelemen ZsófiPintér AlexaPriger Inez, Hadnagy Timi, Bolla VikiDorothy In Style Dóri, Bitay Andi, about a home Wertán Sára, Sándor DóriKardos CsillaZólyomi ÁgiWéner-Kovács FanniJunger-Bálint Dária, pastellmama Tóth CsengeSimon Domi és Farkas Lackó otthonaiban.

Hosszú és tartalmas év van mögöttünk. Köszönöm, hogy most itt vagytok és velem ünneplitek a babyberry 6. szülinapját! Fogadjátok sok szeretettel az évforduló alkalmából debütáló kisfilmünket, ami egy kis betekintést enged a babyberry világába!

Remélem, az elkövetkező egy évben is velünk tartasz!
Szeretettel,
eszter

Videó: Farkas Lackó
Tartalomhoz tartozó címkék: blog