Webáruházunkban cookie-kat (sütiket) használunk a még jobb felhasználói élmény érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkban elolvashatod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Köszönjük!
Menü

A gyerekszoba legnagyobb kincsei: egyedi név feliratok

Lagom = nem túl sok és nem túl kevés, pont jó. Farkas Tatjana termékei pontosan ilyen dekorációs elemek – a színes drótfeliratok és figurák kis méretük ellenére gyakran a gyerekszoba legkedvesebb kiegészítőivé válnak.

Az előbb említett definíciónál semmi sem mutathatná be jobban a Lagom márka termékeit. A kézzel készített, egyedi dekorációs elemek alapja egy könnyen hajlítható drótváz, amelyet pamutfonallal horgolnak körbe. Ebből bármilyen forma vagy felirat kialakítható, ami egy egyszerű dekorációnak tűnhet, pedig rendkívül jó kézügyességet igényel a Lagom márka készítőjétől. Egy ilyen különleges, egyedi dekoráció hihetetlenül sokat hozzátesz a gyerekszoba kellemes hangulatának kialakításához.

A babyberry-nél kapható gyönyörű kézírást idéző feliratokat Farkas Tatjana, a Lagom márka alapítója készíti. Tanja először 5 éve kísérletezett a technikával, de szimpla unaloműzés céljából. Ekkor még ő sem gondolta, hogy néhány év múlva munkái több ezer gyerek- és hálószoba, illetve konyha falait díszíti majd. Pedig pontosan ezt történt, az egyedi formák és a névre szóló feliratok a webshop és a showroom slágertermékeivé váltak!

A feliratok 6 különböző színben rendelhetők: csak rajtad múlik, hogy púder rózsaszín, király kék, pasztell kék, menta, mustár sárga vagy szürke árnyalatban szeretnéd megrendelni a sajátodat. Kínálatunk állandó darabjai a “hello” és a “jó éjt” feliratok, valamint a szív, lufi és csillag formák. Természetesen bármilyen más feliratot is elkészítünk neked, hiszen melyik gyerkőc ne örülne neki, ha ágya felett saját neve vagy egy a család számára sokat jelentő szöveg díszítené a falat? A dekoráció nagyon könnyű, így akár egy vékony cérnával/fonallal is felerősítheted a kiválasztott helyre, de 1-2 szögre felakasztva is stabil marad.

A Lagom feliratok kézzel készülnek, ezért minden darab egyedi, apró eltérések lehetnek. A standard szövegekből mindig található néhány a készleten, de a névre szóló megrendelések is hamar elkészülnek, legfeljebb 2 hetet kell várnod arra, hogy a kezedben tarthasd őket. Ami a termék méretét illeti, a hossz nagyban függ a betűk számától, azonban a magasság állandó: az alacsonyabb betűk (pl. a, i, m, r...) kb. 4-5 cm magasak, amíg a magasabbak (f, k, b... és nagy kezdőbetű) kb. 14-17 centiméteresek. Az egyedi feliratok ára 1.000 Ft/betű. Ha bármilyen kérésed/kérdésed lenne a termékkel kapcsolatban, akkor ne habozz, írj nekünk a babyberry@babyberry.hu e-mail címre, ahol szívesen megbeszéljük Veled a részleteket!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog