Webáruházunkban cookie-kat (sütiket) használunk a még jobb felhasználói élmény érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkban elolvashatod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Köszönjük!
Menü

5% kedvezmény + 5% adomány

Dupla segítség: vásárolj 5% kedvezménnyel a babyberry-nél és közben támogass is egy jó ügyet!

Az elmúlt hetek, hónapok mindannyiunk számára sok kihívást jelentettek, de közben titkon abban reménykedtünk, hogy a tavasz egy kis pozitív változást hoz az életünkbe – azonban néhány napja kiderült, hogy az előttünk álló időszak még nagyobb megoldandó feladatokat állít majd elénk. Sokat gondolkodtam, hogyan tehetném egy kicsit boldogabbá ezt a nehéz időszakot, hiszen engem is mindig jó érzéssel tölt el, ha másoknak segíthetek. Ekkor jutott eszembe az az ötlet, amelyhez hasonló még sosem volt a babyberry fennállása óta: arra gondoltam, hogy Ti is kaptok 5% kedvezményt, hogy olcsóbban tudjatok nálunk vásárolni, és mellette én ezt az 5%-ot még megduplázom, és ugyanekkora összeget pluszban felajánlok jótékony célra. Rengeteg család került elképesztően nehéz helyzetbe az elmúlt egy évben, talán együtt mi is segíthetünk nekik. Ti támogattok egy kis hazai vállalkozást a vásárlásotokkal, én pedig megduplázom a tétet, hogy Veletek együtt segítsünk a bajba jutottaknak – és így a szeretet körbeér.

És hogy kik kapják meg ezt a tamágotást? Ebben is a segítségeteket kérjük, hiszen szeretném, ha a pénz a lehető legjobb helyre kerülne! Ha ismersz olyan családot, szervezetet vagy alapítványt, akiknek jól jönne a támogatás, kérlek, ajánld őket a babyerry Facebook vagy Instagram oldalán közzétett poszt alatt! A beérkezett javaslatokat összegyűjtjük és utána egy szavazást indítunk, hogy közösen döntsük el, kit támogassunk az ajánlások közül.

FRISSÍTÉS: az általatok beküldött javaslatokat összegyűjtöttük, és most ide kattintva tudtok szavazni, hogy ki kapja meg a támogatás >>> www.facebook.com/babyberry.hu/posts/2940761359531812

Röviden így tudnám elmesélni, hogyan született meg az "5% kedvezmény + 5% adomány" kampány ötlete – remélem, a kezdeményezés tetszik Nektek is, és segítetek, hogy minél nagyobb adományt gyűjthessünk össze!

Az akció részletei:

  • az "5% kedvezmény + 5% adomány" minden teljes árú termékre vonatkozik, vagyis az akciós termékek árából nem kerül levonásra további kedvezmény
  • a kedvezmény aktiválásához használd az 5+5 kuponkódot fizetés előtt a pénztárban
  • az ajánlat március 31-ig érvényes, és az eddig beérkezett kuponos vásárlások 5%-át annak a rászoruló szervezetnek vagy magánszemélynek ajánljuk, akit Ti megszavaztok.

Köszönjük, hogy a nehéz helyzetben is együtt vagyunk és a hozzájárulásotokkal együtt segíthetünk!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog